Zámbó Krisztián - akit nagyon sokan támadtak az interneten - édesapja egyik dalával (Még nem veszíthetek) állt színpadra. A dal végén az énekes - a mentorok mellett - nagyon meghatódott. Malek Miklós szerint Krisztián a párbaj során énekelt a legjobban, de a bizalma elfogyott, ezért őt küldte haza. Geszti Péter is úgy fogalmazott: nem volt elég, neki kell hazamenni. Nagy Feró is Zámbó Krisztiánra szavazott, így végül ő búcsúzott a tehetségkutatóból.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Stone legalább nem játssza meg magát. Mivel elkötelezett rock, metal fanatikus vagyok, remélem lesz neki egy korai P.Mobil, P.Box, Dinamit jellegű albuma, annak ellenére hogy tudom hogy nem nyerhet úgysem, mert akkor miből élne meg szegény RTL KLUB? Az emberek többségének a szenny kell, nem a zene, a pop, rap, meg a hasonló vackok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
chilly
Szerintem a kivenhedt Pataky utanzatnak kellett volna mennie!
A mentorokrol meg egy szot se utalom mindet!Lehet,h a Keresztes allandoan bombol,de legalabb neki van hangja!!!
entero
Stone legalább nem játssza meg magát. Mivel elkötelezett rock, metal fanatikus vagyok, remélem lesz neki egy korai P.Mobil, P.Box, Dinamit jellegű albuma, annak ellenére hogy tudom hogy nem nyerhet úgysem, mert akkor miből élne meg szegény RTL KLUB? Az emberek többségének a szenny kell, nem a zene, a pop, rap, meg a hasonló vackok.
honeykiss
Nekem édesmindegy ki nyeri az egész ócska ez volt eddíg a legrosszabb X-Faktor...
Rézangyal
@entero: Miért nem karolod fel Stone-t? Te megtehetnéd. Komolyan kérdezem. Ha igazán tehetséges, akkor a befektetésed soxorosan megtérül. Ha nem, akkor ez lenne a tanulópénz.
anka
- már ideje volt! - be sem kellett volna választani a Keresztes Ildikónak!
- azt, hogy az apja számát jobban énekelte mint a többit azért még nem egy őstehetség, és nem is volt oda való! - a be válogatáson is kirohant mert nem tudta megtanulni az angol szöveget! - már ott mehetett volna a süllyesztőbe...
sólyomszem
Én nem vagyok nagy rocker, de hajrá Stone! Jó hogy eltűnt ez Zámbó gyerek, az X faktor szégyene volt, és erről nem csak ő tehet, mert hangja egy szál se. Aki bejuttatta, na az tehet róla. Egy embert tett tönkre.
ga-bika
Keresztes az oka Zámbó kudarcának,mert olyan dalokat választott,amelyek nem kellett volna ráerőltetni.Amikor apja dalait énekelte jó volt.Ha végig azt énekelt volna Zámbó,amit szeret,amit választ,nem lett volna kudarc.Keresztes egy képzetlen énekes.Zeneművészeti,Zeneakadémia?Ott lehet azt a tudást megszerezni,ami feljogosíthatja arra,hogy mások felett ítélkezzen,másokat bíráljon.
Levendula
@entero: Stone pedig úgy remegteti a hangját, hogy rezeg a tévé készülék... Egyébként ebben a szériában nincs olyan énekes, akiért egy SMS-t is küldhetnének a nézők...
silber13
@ga-bika: Muszály marhaságokat irkálni? Keresztes OSZK és ORI vizsgával rendelkezik, ami azért - bármennyire hihetetlen számodra - valamilyen zenei képzettséget megkövetel. Az egyetemi végzettsége az már mellékes, csak úgy, mint a rengeteg lemezfelvétele. Aki meg keresett vokalista, az bizony tudhat valamit! A Zámbó csemete néhai apja emlékét akarta meglovagolni, egy smúzoló HisztiKriszti , akinek erősen kételkedem a zenei és kottaismeretében! Neki adhattak volna bármit, a srác egyszerűen bűn hamis, képzetlen hang, aki nincs híján az álszerénységnek.
Litta 08
Ideje volt már. Állandóan az apjához hasonlították. Nem tudom, miért kellett egyáltalán eddig is szenvedtetni ott benn. Felháborító , hogy miatta olyanok estek ki a versenyből (Like, Fehér Zoli) akik sokkal tehetségesebbek és a popszakmában is simán megállnák a helyüket. Menjen csak haza, és "sírjon az édesanyja vállán". Én nem sajnálom.
sakál
@entero: Stone egész jó kis dalokat írogat, és a magyar rock nóták mondjuk jól állnak neki, de a hangja akkor is unalmasan középszerű marad ( egy Vikidáltól, vagy Tunyogitól fényévekre van). A Zámbó gyerek énekesi-előadói teljesítményét ebben a műsorban nem volt nehéz felülmúlnia, ő a stagnálást hozta végig, így csalódást sem okozott, ellentétben Zámbóval, akitől többet vártak az elejétől fogva. Amúgy Stone meg lehet magával elégedve, benne van a legjobb 5-ben, és még ki tudja... Ember, nem hiszem, hogy ezzel nem érezheti magát NYERTESNEK a fazon. Különben nem jó az a hozzáállásod, hogy "csak a rock zene menő minden más finoman szólva egy szar", főleg annak fényében írni ilyet miközben nem kevés különböző zenei műfajjal ötvözik sikeresen( pop és rap/hiphop elemeket is használ némelyik zenekar). És fordítva.
soljanka
Helyes. Bár a keresztje miatt sajnálom. Viszont sok Jimmy rajongó szívesen el fog menni a koncertjeire, ha az apja dalait fogja énekelni - erre jó volt neki az X.
Mint ahogy Stone-nak is erre kell. Messze van egy Mező Misitől, vagy Kiss Tibitől, meg a többi régi nagyoktól, de az ismertség jól jön neki. Ezért is röhögi szembe hétről hétre a szavazókat: ő szórakozni jött ide, nem érdekli, hogy kevés szavazatot kap.
Amúgy meg fényévekkel jobb volt a Zámbó gyereknél- csak a többi kiesőt sajnálom.
sza
A fene megeszi! Pont eztet nem néztem! :-))
sza
Na megnéztem! Szerintem ez volt a legjobb előadása! De eddig hol voltak ezek a hangok?
entero
@sakál: Tudom hogy jó dolgok születnek abból ha műfajok keverednek össze, például a metal a komolyzenével (Rhapsody), vagy a nép zenével (Dalriada, Korpiklaani), de amikor a rap keveredik össze vele azt nem igazán tudom díjazni. Mondjuk még a pop és a metal keveredése ízléses formában nem zavar (Him, Treat, régi Europe, Rasmus), bár jobban szeretem a klasszikus metalt, mint a Helloweent, Iron Maident, Hammerfallt, stb.
entero
@Rézangyal: Szerintem felkarolják őt nélkülem is, még ha nem is nyeri meg a versenyt. Csak attól félek poposabb dalokat fognak rákényszeríteni, és ha olyan mint Feró, akkor bele is megy majd. Őt is nagyon szerettem valamikor, most azonban csak egy ripacs, önmaga meghazudtolása.
sakál
@entero: Erre szokták azt mondani, még felületesen szólva egyazon műfajon belül is: ízlések és pofonok..Na, de azért a nu metalos vonalat képviselő bandák közül érdemes lenne egyet-kettőt megszerettetni a füleddel. Nem beszélve a funky, old school hip hop, soul, jazz, r&b zenei stílusokról, nekem sem volt néhány műfaj szerelem első látásra, mint a punk zene vagy a komolyzene, de a későbbiekben a hangulatomtól függően szívesen csemegéztem ezekből a zenei irányzatokból. Persze, árnyaltabbá vagy kevésbé nyersebbé formálni a véleményedet az általad "gyűlölt" zenékről igen nehéz feladat lenne, ehhez hosszasan kéne beszélgetni arról, hogy milyen szempontok alapján bírálod el szennynek a pop-ot, a rap-et meg hasonlókat..
csikknorisz
@sakál: Ebben egyetértek entero-val. Elővesznek valami régi dalt, ráfosnak egy rapszöveget, aztán kész az új világsláger. A fogyasztóközönség meg úgysem ismeri az eredetit, nem is éltek még akkor.
entero
@sakál: Elég ha abba belegondolsz hogy az első Deep Purple bakelit verzióját egy másik gyűjtő (ugye én vagyok az egyik potom 5000 db - nál is több eredeti cd - vel meg vagy 1000 bakelittel) meg akarta már venni tőlem 100 ezerért. Szerinted ezek a rap, techno, hip-hop csapatok hol lesznek már ennyi idő után? Értéktelen vackok mind egytől-egyig. A nu metal pedig sajna nem győzött meg igazán idáig, nekem egy metal ne keveredjen rap kántálással vegyítve. Kivételt képeznek az olyan csapatok mint a Soilwork, Bullet For My Valentine, de ezek nem a Linkin Park féle rappelem a verzét majd nyomok egy refrént típust képviselik. Náluk a verze is súlyos, még ha kicsit egysíkú is néha.
entero
@csikknorisz: Ha jól megnézed rengeteg ilyen van manapság. Sok együttes éveket küzd a sikerért, az ilyenek meg egy dallal milliárdosok lesznek. Nem röhej az egész?
sonderkommando
És ki nem sza...a le?!
Nem az a szomorú, hogy kiesett, hanem az, hogy létezik ilyen színvonaltalan kultúrszemét.
Sajnos erre van igény, fiatalok sokasága nő fel az ilyen médiahulladékon.
bandusi
Geszti @ Malek duó levizsgázott emberségből empátia hiányból ! Stont azért hagyták bent mert nem ellenfél a versenyzőiknek,ez gusztustalan számító dolog.
Feró meg úgy hülye ahogy van.
Krisztián hétről hétre javult és a duóban felszabadultan öröm éneklést mutatott,a mentorok fanyalgóan de elismerték,rohadt dolog volt ez is,szemetek.
A párbajban pedig hiteles erényeket csillogtató volt,Ston hozzá képest lemaradt,mégsem volt elég a számító mentoroknak,lelkük rajta.
sakál
@entero: "5000 db - nál is több eredeti cd - vel meg vagy 1000 bakelittel" Ember, nem irigyellek.. :)

"Szerinted ezek a rap, techno, hip-hop csapatok hol lesznek már ennyi idő után? Értéktelen vackok mind egytől-egyig."

A pop-ot hol hagytad, vagy azt most a techno helyettesíti ( ugye nem kevered az eurodance-el)? És kíváncsi volnék kikre gondolsz, mert kétlem, hogy mindet(?) végig hallgattad volna egytől-egyig. Számítottam arra a sokszor elővett érvre, miszerint a lopott zene+gagyi/alpári szöveg=hip hop, ebben csak az a különös, hogy ez a kritika jogosan illeti a túlértékelt kommersz hip hop "zenészeket", de a fekete zenéből (bár az őskorban el volt nyomva, viszont felesleges firtatnom ki mindenkire volt hatással, és szerencsére nincs a feledés kategóriájában) kifejlődő ezen szubkultúra is termelt színvonalas előadókat. Örökre nyomott hagytak a zene történelmében(szándékosan nem akarok neveket mondani, felesleges megemlítenem őket, mivel kijelentetted, hogy egytől-egyik szar mind, és ha az alapos ismeretedre hagyatkozom, akkor biztos kitalálod az elismertebbeket, ami belőled kiindulva a legsilányabb), úgyhogy messze vannak még az értéktelen vackoktól, viszont aki nem alkotott valami egyedit, ami csak rá jellemző, az nyilván könnyen lapátra kerül (kivételt képeznek azok, akik nevére, munkásságára méltánytalanul kevesen emlékeznek ). Mellesleg a hip hop a 90-es évek elején és közepén volt igazán a rivaldafényben, ott volt szorosan mögötte a grunge őrület, mégis jól megfértek egymás mellett. A mai zenei paletta már nem igazán tud értékeket felmutatni (a nosztalgia ugyan megszépít néhány dolgot, de akkori is érezhető a minőségromlás), és amilyen könnyen jön egyeseknek a siker, olyan könnyen távozik is, viszont a tehetséges előadók a dömping miatti szenvedéseik ellenére is, általában talpon maradnak. Vannak akik sokáig kitartanak, ha elviekben a zenélés fontosabb nekik, mint inkább a gyors meggazdagodás/hírnév. Nem akartam én túlzottan védeni az igazam, de...
sakál
muszáj volt egy kicsit ellenkeznem veled. Ez van.

@csikknorisz: "A fogyasztóközönség meg úgysem ismeri az eredetit, nem is éltek még akkor" Az internet korában elég ciki, aki nem ismeri, vagy nem tart rá igényt.
Hellcat
@sakál: Jó a linkben a zene csak a videó mellett ne lenne ott az az ocsmány görény :D
entero
@sakál: Lehet, kissé elfogultan állok a zenéhez hozzá, de 53 évesen már nem igazán hiszem hogy változni fogok semmilyen téren. Nekem ez a véleményem, persze az legyen a legnagyobb gondja mindenkinek hogy milyen zenét szeret. A grunge számomra szörnyű volt, a metal szinte eltűnt a színről, majd a Hammerfall első lemeze robbant és újra visszatért az igazi metal korszak, azóta is rendületlenül. A Nirvana - Nevermind lemeze volt talán az egyetlen amit ma is képes vagyok végighallgatni grunge vonalon.
silber13
@Lélektól lélekig: Kételkednék - finoman mondva - a véleményedben. De ez a Te véleményed.
zilikutya
Szerintem éppen ideje volt már! Sok olyan ember esett ki miatta, akik jobbak, mint ő!
ga-bika
@silber13: az OSZK és az ORI vizsgákat megelőzheti egy,vagy két tanártól való tanulás.Meg is taníthatják és meg is tanították énekelni,de a bírálathoz és mások felkészültségének megítéléséhez még nagyon sokat kellett volna tanulnia. Minden szakmában vannak felsőfokú vizsgák,amelyek a beidomított tevékenységre alkalmasak,de nem oktathatnak és nem bírálhatnak.
silber13
@ga-bika: Vizsgáztál már a két nevezett " intézményben?" Ha igen, akkor nem írnál ilyeneket. Nekem volt részem benne! Ennek az önjelölt Mario Lanzának kételkedem bármiféle tanulmányában, mert lehet, elkezdte, de korán abba is hagyta, feltételezve magáról, hogy neki , egy Zámbó kölyöknek annyi pont elég, Hát nem volt elég!!
chilly
Nem azert de a kivenhedt stonnak mi keresni valoja van ott 52 evesen?Hagyja,h a fiatalok ervenyesuljenek.Mar reg kikellett volna esnie!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.