Munkába menet a kocsim előtt átszaladt egy fekete macska. Abban a pillanatban a gyerekkorban hallott emlékek jutottak az eszembe, annak ellenére, hogy sosem voltam babonás. Gyerekkorunkban mégis jó volt izgulni, talán kicsit félni és figyelni, hogy a találkozásnak mi lesz a következménye. Nem emlékszem jelentős dolgokra, amelyek velem történtek meg, mindenesetre valamiért óvatosságra késztetett a feketével történet találkozásom az úton. Vigyázz! Óvatosan vezess! - szólt a belső hang. Tisztára buggyant vagyok, hiszen sosem voltam babonás.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szegény macskák, egy némelyiknek csak annyi bűne van, hogy feketének született!:))
Dulcinea
@QQCSI: A helyükben én is az lennék, mert ez ám diszkrimináció a fekete cicókkal szemben!:)) A színük miatt rájuk aggatják az lehetetlen babonát, míg egyéb színű társaik vidáman tekergetik a farkukat!:))
Rézangyal
Igen, sok ökörséget hallotta már fekete cicókkal kapcsolatban. Nekem volt sok fekete cicám, egyik édibb, mint a másik. Imádtam őket. A cikkben állítottakból annyi igaz, hogy a hölgy babonás, ezért a macseknek tulajdonította azt a pech szériát, amely egyébként is bekövetkezett volna, csak nem figyelt volna fel rá. A macskák jó megérzései viszont valósak. Érzékelik a negativ rezgéseket, a közelgő természeti katasztrófát, viharokat sőt betegséget is. Volt rá precedens, hogy fent voltam az emeleten a lakásban és a cicám egyszer csak rám rontott, teljesen kergülten le-fel ugrándozott az ágyamra és a lépcsőhöz rohant, majd vissza. Rájöttem, hogy engem hív, hogy menjek le. Lementem és ott találtam a kanapén a páromat, az eszméletvesztés határán. Olyan rosszul volt, hogy kiabálni sem tudott nekem. A cicának köszönhetjük, hogy észre vettem. Imádom a macskákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.