Szerintem mindenki látta pár éve a Naplónak azt a részét, amiben Ferikét megszállta a démon, hörgött, bömbölte, hogy ő a megtestesült gonosz, rettenetes sátáni hangokat hallatva megfeszítette a testét, aztán ha jobban figyeltünk, ki lehetett a hörgésből venni, hogy „bicikli”, szóval a démon által megszállt legény egy biciklit akart, illetve nem ő, hanem maga az ördög, aki a testében lakozott abban az időben. Hogy még szörnyűbb legyen a történet, gyakran ismételte az ekszöszájzbúk kifejezést, ami füzetet jelent angolul, hogy ez hogy jött ide, senki nem tudja, Ferikének nyilván ez az egy szó jutott az eszébe angolul.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
De most komolyan, volt ember, aki ezt bevette? Jó-jó, ügyesen játsza, de akkor is. A sátán meg az egszerszájzbúk? :)
kerék
:D az mi volt már...jön a szarvasember:DD
sza
Ferikét pszichológushoz kell vinni , meg azt is aki komolyan veszi!
Angelika
:) Ferike nagy király, kész színművész. :)
entero
@sziráki ágnes: Volt egy barátom, a nevét nem írom le, ő is imádta a metal zenét mint én. Csendes, illemtudó srác volt, a légynek sem tudott volna ártani...Hittük mi. Egyszer csak olvasom hogy valaki megölte és feldarabolta a húgát a sátán parancsára, a monogramm az övé volt meg a város is ahol lakott. És sajnos ő maga is. Hangokat hallott, amiben a sátán áldozatot várt el tőle. A média persze azonnal górcső alá vette a metal zenét, mint annak idején a Judas Priest - Eat me alive c. dalánál, ahol szófoszlányokból összehoztak különféle összeesküvés elméleteket, a Deicide nevű sátánista death metal banda frontembere pedig minden pap meggyilkolására buzdította rajongóikat, majd egy koncerten a saját anyjukéra is, mire egy feldühödött rajongó felugrott a színpadra és nekiesett az énekesnek, ez már nekik is sok volt. Ezeket csak azok veszik komolyan, akik valamilyen kábítószer hatása alatt állnak, otthon a szülők azt sulykolták a gyerekbe hogy milyen szar ez a világ, rossz körülmények között nőttek fel, stb. Én miért nem vagyok ilyen? Nem a zene vagy a filmek, videó játékok a hibásak, hanem maguk a szülők. A médiának viszont kell a szenzáció, valami aktuális amibe bele lehet kötni és tiltakozni ellene, emlékezz, éppen Semjén mondta hogy Mick Jagger maga az ördög...:-)) Ha az volna, már elvitte volna a pokolba magával.
sza
@entero: A te volt barátodat lehet hogy megszállta a saját lelkében élő sátán. Én azt vallom hogy mindenkiben lakik a jó és a gonosz. A jó énünknek nem szabad engedni hogy a gonosz felülkerekedjék! De amit ez a kölyök művel egyszerűen röhej! Azoknak a gyilkosoknak akik azt vallják hogy egy hang mondta mit tegyenek nem hiszek! A gonosz nem beszél hozzánk , hiszen mi magunk vagyunk azok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.