Ehetünk-e annyi húst, ami már káros az egészségre? A legutóbbi átfogó felmérések alapján nem maga a vörös hús veszélyes, hanem a feldolgozása során felhasznált adalékanyagok. Miközben több olyan étrend is létezik, amelyek ajánlásai alapján húst kell enni hússal, folyamatosan jelennek meg tanulmányok, amelyek a vörös húsok kockázataira hívják fel a figyelmet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
A békebeli parízer amibe csak az volt . Minden évben kétszer csináltunk is de csak a dolgozóknak. Levágattunk egy nagy bikát és már is hozták. kicsontoztuk, ki inaztuk és már forgott is a kutterba. Ló hólyagba. Ha valaki emlékszik még arra az volt az igazi. Én még a 70 es években az öregektől tanultam.
köhögő bolha
A nyugdíjasra veszélytelen a vörös hús,hiszen nem tudja megvenni!
Kutyafüle
@nahát: Igazad van:)) Nem mindegy, hogy a levágott sertést a fülétől, vagy a farkától nézzük, mert akkor máshogy esik a baloldala:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.