Létezik ezen a földön férfi, akkor képes szakítani egy nővel a hajszíne miatt? Vagy ez csak egy hülye kifogás, és semmi köze az egészhez, amúgy is elhagyott volna? A párommal lassan egy éve járunk. Egy hirtelen ötlettől vezérelve egy nap elmentem a fodrászhoz, és befestettem az addig szőke hajamat sötétbarnára. Egy kicsit le is vágattam belőle. Szerintem sokkal jobban áll, sokkal természetesebben nézek ki vele, mit a sárgásszőke tizenhatszál hajammal. Nincs sok hajam, ezért mindig javasolta is a fodrászom, hogy ne hordjak nagyon hosszú frizurát, mert a végére teljesen elvékonyodik a hajam, és tényleg kevésnek látszik. Na, mindengy, befestettük, levágtuk egy kicsit, nem rövidre, csak vállig érőre, alig vártam, hogy találkozzak a kedvesemmel.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ez a pasi egy barom,hülye vagy ha visszafesteted a hajad vagy pitizel neki...vegyen egy hosszú szőkehajú guminőt magának aztán járjon azzal...
Dulcinea
Csak kifogás volt, egy átlátszó ürügy, hagyd a fenébe!
kerék
Jajj de aranyos, látni, hogy szőke a szentem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.