Négy hónapja járok a barátommal. Múlt hét végén elmentünk bulizni. Táncoltam, jól éreztem magam, a barátom nem szeret táncolni, ezért aki jött, ismerősök, ismeretlenek, én táncoltam mindenkivel, semmit nem jelentett, tudta ezt a barátom is. Egy helyes pasi, akit nem láttam még sosem, szintén odacsapódott egyszer, aztán ott is maradt mellettem. Beszélgetni kezdtünk, jól éreztem magam vele, de nem történt semmi, persze, hogy nem, ott volt a barátom. Ezt egy kicsit ugyan sajnáltam, mert a fickó tényleg tetszett, de nem lehetett mit tenni, nem voltam egyedül.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"de nem történt semmi, persze, hogy nem, ott volt a barátom"
--- A lényeg,- nem mindig a sorok között olvasható!:-)))
Dulcinea
A barátod egy idióta tajparaszt!!! Addig szedd a sátorfádat, és állj odébb amíg még nem késő!
libabor
Hú, mekkora bunkó. De mellesleg te is odafigyelhetnél, hogy ha elmész egy pasival bulizni, akkor ne másokkal flörtölj!
Dulcinea
@libabor: Igen ebben igazad van! De bármi is történt...semmi nem lehet akkora ok, hogy félholtra verjen egy ember, egy másikat! Pl. mondhatta volna azt is, hogy: Tudtad, hogy a hölgy hozzám tartozik? A barátnőm?! Ennyi szerintem pont elég lett volna a mihez tartáshoz!
Pilóta
"de nem történt semmi, persze, hogy nem, ott volt a barátom"
--- A lényeg,- nem mindig a sorok között olvasható!:-)))
honeykiss
A barátod egy tapló !...gondolom azért valamilyen kis jelet adtál te is a fiúnak,hogy a pasid ennyire berágott...de ez nem mentség erre a viselkedésre...lóra kislány mert ez a fazon egy életen át verni fog az tuti...még lehet,hogy egy búcsú tasli elcsattan az arcodon amikor kiadod az útját ...
kukac50
Féltékenységi mániában szenved,ami később még fokozódni fog Nála.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.