44 éves vagyok, elváltam, van egy fiam. A férjemmel már 10 éve megromlott a kapcsolatunk, viharos volt, így mindenki jobban járt, hogy elköltözött. Volt egy-két próbálkozásom, hogy találjak párt, de nem nagyon működött a dolog, mindig volt valami, ami miatt hamar úgy döntöttem, hogy inkább nem. Gondolnom kellett a fiamra is, aki a váláskor 10 éves volt, nem csak társat kerestem, hiszen akivel együtt éltem volna, az a fiam nevelőapja is lett volna. Most, két hónapja találkoztam egy férfival. 48 éves, jól szituált ember, ráadásul udvarias, kedves, szórakoztató. Nagyon jól érzem magam vele, tetszik külsőre is, és most már csak nekem kell tetszenie, a fiam felnőtt, nem szól bele a választásomba.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Egy 48 éves férfi már nem durr bele, aztán hadd szóljon. Persze az is elképzelhető, hogy van valami baja, de szerintem legyél türelmes, ha egyébként minden klappol!
ila51
Az sem mindegy hogy a férfi mióta élvezi a szabadságot ? :))
ila51
Mert az hogy egy éve vált el , az még nem jelenti azt hogy lelkileg is felszabadult :(
sokanvagyunk
Idővel lenyugszik, a rámenőssége is lanyhulni fog... :))))
Pilóta
@sokanvagyunk: 11:15
... oszt szépem megoldódik a história:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.