Van egy kolléganőm, akinek a lánya 15 éves. A kolléganő, aki egyébként a barátnőm is, meg van győződve róla, hogy neki van a legtökéletesebb gyereke a világon, jól tanul, okos, nem követelőző, nem bulizik. Csakhogy ez a kollegina annyit ért a számítógéphez, amennyit a készletező program miatt megtanult, nem is foglalkozik vele, nem érdekli az internet, fogalma sincs, hogy mi folyik ott. Én viszont láttam, hogy a lánya az egyik közösségi oldalon mit művel. Még két éve, amikor bejelentkezett, megjelölt engem is ismerősnek, ezért látom a dolgait. Valami buta sztárnéven van fent, de ráismertem persze, hiszen ott volt a fotója. Aztán később a fotókat cserélte.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ProPeller Mariann
E gyerekből celeb lesz, akárki meglássa. Ez az élet Babolcsai néni!
csiga0771
Nevet kérek ! Hátha egyszer liliomot szeretnék tiporni... Hehe
kerék
90 % úgy viselkedik, ezt látja, ez az elfogadott. Undorító, igaz, de legalább lesz egy csomó könnyűvérű nőcske .
Január
Egy szülőnek a gyermekéről csak jót szabad mondani, mert a negatív/figyelmeztető szándékú dolgokat is személyes sértésnek veszik. Tehát nem szabad foglalkozni a más gyermekével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.