A házi gyros készítése (magyarosan írva: gírosz) manapság egyre többekben merül fel, ahogy ez a görög étel (illetve törtök vagy arab testvérei, a döner és a shawarma) az elmúlt húsz évben a mindennapos étkezési kultúránk részévé vált. A gyros készítésének legegyszerűbb módja, ha az ember megvesz egy zacskó fűszerkeveréket, megsüti a húst és tálalja. De ha igazán eredeti ízekre vágysz, ráadásul a saját és szeretteid egészségére is figyelsz (értsd: kerülöd az ízfokozót és barátait), akkor egyszerűen elkészítheted te magad is a legfinomabb gyrost otthon. Mégpedig elejétől a végéig, vagyis a fűszerkeveréktől egészen a pitáig. A gyros készítésének ezeket a legfontosabb lépéseit mutatom be, minden pontnál további linkekkel, segítséggel.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.