A leszbikus párok nem színlelnek orgazmust, hiszen a másik pontosan tudja, mik az orgazmus fizikai tünetei, és mennyi idő alatt lehet azt elérni. Tudtad, hogy többféle leszbikus pár létezik? Ezeknek különböző megnevezése is van. Például van olyan, hogy két gyönyörű, nőies nő alkot egy párt. Olvasd el a cikket, és megtudod mit tesz meg egy leszbikus pár a női orgazmus érdekében.

Forrás: szexlecke.hu
Feltöltő: Szexlecke
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Igen, azt hiszem tényleg jó. Egy nőnek nem kell magyarázni, hogy mi kell egy nőnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Zsoel: Hát nem csoda , elég mosdatlan . Én is csak a Csuja Imre találkozásával , és a másodikat néztem , de csak egyszer.
Ellenben az Életrevalók c filmet cirka ötvenszer , és mindig meghat , már tudom mi jön :))
ila51
@Zsoel: Igaz történeten alapul , emberi. Van itt az nCore onnan töltöm le a filmeket pendrivre a férjemnek. Én meg innen nézem , kivéve a fantasztikusokat , azt csak ritkán , ha van hozzá türelmem. Felhőatlasz is ilyesmi.
Zsoel
@ila51: Tudom, ismerem, az egyik ismerősöm kedvenc filmje. YouTube-on is fönn szokott lenni, most ugyan letörölték, de szerintem hamarosan fölteszi valaki megint. :D
Megnéztem a leírását, de nem tetszett a téma, meg különben sem bírom a színesbőrűeket.
ila51
@Zsoel: a kontraszt tökéletes --az egészséges erős fekete , és a fehér beteg kiszolgáltatott gazdag igaz barátsága ...tovább nem agitállak e témában komolyan :))
Zsoel
@ila51: Éppen az nem tetszett. Nagyon mesterkélt a téma, szándékosan erőlteti a multikultit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.