Tudom,hogy valószínűleg egy szexuálpszichológushoz kellene fordulnom, de sajnos nem áll módomban, és remélem, hogy azért Ön is tud nekem segíteni. 2 éve vagyok együtt a barátommal, 19 éves vagyok,ő 22. Rendszeres nemi életet élünk, de nekem soha nem volt még orgazmusom. Ő erről nem tud,ami most már tudom hogy egy hatalmas hiba volt az elején, de úgy érzem nem mondhatom el neki, hiszen egy teljes világot döntenék benne össze. Maga az aktus jó, csak az utóbbi időben kezdett elmenni a kedvem tőle, sajnos már elmúlt a vágy.. Igazából nem tudom, hogy mit kellene tennem. Én egy nagyon szégyenlős és magammal mindig elégedetlen lány vagyok, elég gátlásos, mindig félek az elutasítástól és a kudarctól. Éppen ezért még felül sem voltam soha, mert rettegek attól hogy rosszul csinálom és ezzel leégek előtte... Pedig ő mindenben támogat és segít, az eszem tudja, hogy ezzel sem lenne másképp. Vagy inkább remélem. És ezért már unalmas is a szex, mindig ugyanabban a pózban, és nem tudom, hogy mit...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Kislány !!! 17 éves korod óta vagy az akkor 20 éves pasiddal...talán akkor kellett volna megbeszélnetek a pózokat...Bátran lovagold csak meg, ha akkor sem lesz orgazmusod...bizz az ujjadban , ha az Neked jó...!!!
Dulcinea
Fiatal vagy még, és tapasztalatlan! Mi lenne ha a pároddal megtanulnátok egymást?!
De legfőképp Te magad, mikor egyedül vagy, és nem zavar senki, megtanulnád önmagad?
Megtanulnád fölfedezni a saját tested...És aztán bátran őszintén beszélgetnél a barátoddal..és mindenféle szégyenérzet nélkül elmondanád, hogy mi,a jó és hogyan jó neked! Aztán megkérdeznéd tőle, neki hogyan jó! A két véleményből meg , születne egy mindkettőtöknek jó megoldás! Hidd el senki semmit nem tanul az anyja hasában, így a szerelmet, szexualitást is tanulni, de legfőképp gyakorolni kell!
kukac50
Beszéljetek róla,mond meg Neked mikor jó. Nem figyel rád eléggé ha még nem volt orgazmusod. Lehet,hogy nem benned van a hiba,hanem abban,hogy nem mertek beszélni róla. Ez vele jár az élettel. Bátran beszélj vele és szép szavakkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.