Botránykönyve miatt akár másodszor is rács mögé kerülhet a színész-műsorvezető. Tavaly karácsony előtt jelent meg Szalai Vivien könyve, a Magyar börtönpokol, amelyben az olvasó Stohl András (45) elbeszéléséből kapott betekintést a rácsok mögötti világba. A színész-műsorvezetőből lett EU2998-as elítélt, illetve a könyv írója szerint művük „a rideg valóságot tartalmazza", kínzásokról, rabverésekről, szexuális visszaélésekről. A Blikk úgy tudja, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) egy komplett jogászcsapatot bízott meg azzal, hogy vizsgálja meg a könyvben leírtakat, lévén azok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Emiatt már múlt év őszén felvetődött, hogy a BVOP perre viszi az ügyet. A testület december végén jelentette fel S. Andrást, és ugyanígy járt el a szerzővel és a kiadóval szemben is.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Gondolom az írónő és Stohl hivatkozni fog az "írói" szabadságra,és a fantáziájukra ,hogy "érdekesebbé" akarták tenni a könyvet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Remélem visszaviszik és átélheti a művészi szabadság szülte történeteit!
GORGIO12
köszönöm az értesítést...nem tudom hogyálnek bucikahoz ha az en vagy a gyerekemet veszelyeztetne...biztos a legdragabb ugyvedet hozatnam akkar othonrol...
macska1952
Rosszmájú hozzászólások.Csak azért mert ismertebb ember mint ti vagytok,vagy az irigység beszél belőletek?Mit szeretnétek,nyilvános kivégzést?Leülte a rá kirótt büntetést,leülte.Ha a hozzátartozótokkal történne meg ez a szitu mit írnátok?Elítélem amit tett,de nagyon sok ember megtette ezt,sajnos,mégsem tudunk róluk semmit.Hogy könyvet adott ki,biztos van alapja ennek,míg nem voltál ilyen helyzetben ne ítélkezz mások felett.Egyeseket el sem ítél a bíróság az ilyen tettért.
anatole-farkas antal
Anatole Hongrois Sajnos amit az írónő írt a könyvében mind igaz. Magyarországon a börtön viszonyok gyalázatosak és a börtön örök kiképzett állatok. Szintén írtam egy könyvet a-- Szegedi Csillag börtön lázadása--. Nem merték kiadni! Itt a börtön igazgatók, a börtön üzletet biztosító kft. tulajdonosok akik az állami pénzeket hogyan váltják át magán tulajdonra. Gratulálok az írónőnek. Hiszen a média célja az, hogy minél aljasabb képet fessen le egy egy elítéltről, hogy az adófizető polgár meg ne kérdőjelezze hol van az a pénze amit a börtönökre költenek. Emlékezzenek csak egy egy börtön riportra. A TV2-nek 50-100 Ft-jába kerül egy egy riport amit elítéltel készítettek. A kikötés az, minél véresebb, erőszakosabb esetet meséljen a kiplasztikázott cellában a rab, ahol az ebédet a közeli étteremből hozatják a magyar polgárok bemutatására, milyen remek ebéd van a börtönökben. Nem véletlen ha most pörög a nyomozó hatóság, a börtön fenntartó társulat, mert egy esetleges kiszivárgás azonnal a börtön üzletet veszélyezteti. Több éve volt egy Helsinki ellenőrzés, a rabokat kihajtották esőben egy távol lévő szántásra s addig ott kellett maradniuk amíg az ellenőrzés tartott. De ha nem volt más lehetőség, akkor a rabokat figyelmeztették, ha valaki panaszkodni mer megverik és minden szankciót felhasználnak ellene. Dolgoznak ugye, de milyen lehetőséggel. Állami a rab, állami a gépezet, de magán zsebbe megy a bevétel. Könyvem szemtakarás nélkül beszámol az állam az államban pénzszerzés lényegéről a börtön üzletben.
vor 4 Minuten · Gefällt mir · 1
anatole-farkas antal
Elnézést! az írásomban 50-100 ezer forintot kell érteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.