BUDAPEST — Bíró Ica (55) mindent megpróbál, hogy kimásszon a gödörből! A közeli ismerősei azt suttogják, hogy az egykori Metal Lady teljesen eladósodott, a fitneszklubját, amely élete álma volt, kénytelen eladni, hogy ki tudjon lábalni tartozásaiból.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hajduferenc52
Úgy sajnálom hogy már nem is tudom hogy hogyan sajnálom ...
vukkocska
Mindenkit sajnálok, akinek tönkrement a vállalkozása. Azért ha nem írta volna ki, hogy 76 milliós a fitneszterme, biztos jobban sajnálnám. Marad azért belőle valami, ha értékesíti. Ennél sokkal több embernek ment tönkre úgy a vállalkozása, hogy csak adóssága maradt.
musicnummer1
@vukkocska: Majd csinál valami kuplerájt, és Ö lesz a Madamm...ugyis van benne gyakorlata...cseppet sem sajnálom, megérdemli a sorsát !!!
musicnummer1
A cikkben a kép alatt a szöveg :

" A díványon nyugodtan kényelembe is helyezheti
magát, aki csak egy kis beszélgetésre vágyik "

Ki az a barom, aki a diványon beszélgetni akar ???
Kutyafüle
Ha ennyire nem megy az üzlet, akkor ki fogja megvenni a berendezést? Az már kidobott pénz.
Zsuga
Sokat törtem már a fejem, hogy miféle vállalkozásba lehetni fogni manapság, ami nem jár nagy kockázattal illetve komolyabb befektetéssel, ráadásul még valóban hasznos is. A példák körülöttem azt mutatják, hogy olyan nincs, ha mindent törvény szerint, becsülettel végez valaki. Ha megélni, netán gyarapodni is képes valaki egy vállalkozásból, az vagy nagyon-nagyon ügyes, vagy pedig - csak finoman mondva - ügyeskedő. Én pedig nem vagyok jó sem politikusnak, sem bankárnak, sem pedig egyéb, rendeleteket kijátszónak. Ezért sem vágok bele vállalkozásba. Ha lottón nyernék sem tenném, mert nem nekem való az üzleti világ. Ica is jobban tette volna talán, ha merül ennyire el benne.
csa-csa
már azon kiakadtam anno, mikor egy riport kapcsán "elregélte", hogy egy idősebb hölgy csupa szimpátiából odaajándékozta a lakását!
lenhardtibolya
Szomorú, hogy egy ember élete álmától kénytelen megválni a bankok harácsolása miatt.
Horizont
@lenhardtibolya: Szomorú ez is (biztos) de még szomorúbb ha valaki nem élete álmától kénytelen megválni hanem kicsinyke lakásától!
wormy
Az önző ember csak magával törődik, az irigy mással is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok