Kineveti rosszindulatú kommentelőit Tatár Csilla. A Mokka műsorvezetője el sem tudja képzelni, milyen személyiségű ember az, aki hosszasan gyalázkodik egy cikk alatt vagy a közösségi oldalon.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Gondolom azok tartják a rendkívül csinos műsorvezetőnőt "szánalmasnak és unalmasnak" akik viszont rajonganak kolléganőjéért, a majdnem kormányszóvivő Demcsák Zsuzsáért.

A különbség Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa között "mindössze" annyi, hogy ha Tatár Csilla a műsorvezető, akkor az interjúalannyal legyen bárki is, abszolút korrekt módon beszélget, teszi fel a kérdéseit egyfajta női természetes bájjal fűszerezve.
Demcsákon viszont megfigyelhető, hogyha valamelyik baloldali, vagy liberális közéleti szereplő az interjúalany, Zsuzsika szinte orgazmus-közeli állapotba kerül...
Ha pedig valamilyen nemzeti oldali témakörről esik szó, vagy az ebbe a körbe tartozóval beszél, kiütközik a pónumjára az undor, sőt a hangütése is ehhez kapcsolódóan változik

Na itt a különbség!

Ja, és Tatár Csilla nem traktál bennünket a magánéletének a részleteivel, főleg olyanokkal nem, amelyek az intimitás kategóriájába esnek.
honeykiss
Nincs vele semmi gond, de a hajával csinálhatna valamit, mert nem előnyös neki...szerintem
Levendula
@lbs: Én másképp látom a dolgot. Jobban szeretem, hogyha a reggeli mokkát nem Tatár Csilla, hanem Demcsák Zsuzsa vezeti. Tatár hadarva beszél, egyáltalán nem szeretem a stílusát.
Pilóta
... akkor, ha ez igaz állítás, akkor hozzá képest a Demcsák ugyanez, csak legalább a köbön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.