Igaz, hogy ma már a nők is betölthetnek bármilyen pozíciót, férfias foglalkozást is nyugodtan űzhetnek, de nem minden szakmában vagyunk ám sikeresek. Számos nőről tudunk, akik kiválóan érvényesülnek az addig kifejezetten férfiasnak kikiáltott feladatok elvégzésében, egy tevékenységben azonban rettenetesen bénák vagyunk. Nevezetesen a bankrablásban. Végignézve az elmúlt idő eseteit, a legtöbb, sőt, igazából az általam megtalált magyar női bankrablók mindegyike lúzerként végezte.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Mi másban jeleskedünk. Mint például a méregkeverés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@Kutyafüle: szerintem mind a kettő szép de nem tudom hogy ebben a kategóriában melyik a sikeresebb ,de olyat olvastam hogy a férfiak a bujaság és csábítás terén a szőkéket szeretik ,de pár választásban, inkább a barnákat és a fekete hajúakat preferálják ,de ez igaz az idealizálásban is . :)
Kutyafüle
@almosd: No és te, mint leányokat elrabló sárkány, melyiket választanád?
almosd
@Kutyafüle: számomra a világ legnehezebb kérdését tetted fel ! de mivel a sárkánytól kérdezed, akkor mindegyiket ,szőkét barnát vöröset feketét :))))
Kutyafüle
@almosd: Te egy nagyon lovagias sárkány vagy:)) Azt hittem, azt fogod válaszolni, hogy amelyik nem szedi le a bankkártyádat. Sikeresen "vizsgáztál"
Rézangyal
Nem tudom bénábbak vagyunk e. Én speciel még sosem próbáltam. De, most elgondolkodom rajta...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.