A rém című nehezen emészthető, lehangoló film Aileen Wuornos történetét mondja el, a gyönyörű, de a filmben igazán rémséges Charlize Theron tolmácsolásában, melyért a színésznő megérdemelten kapott Oscar díjat. Aileen sorozatgyilkos volt. Összesen ötször ítélték jogerősen halálra. Beismerte, hogy megölt hét férfit, akik molesztálták, bántották és meg akarták erőszakolni, amikor prostituáltként dolgozott. 2002-ben végezték ki méreginjekcióval, ekkor 46 éves volt. Hogyan lesz egy nőből kurva, majd gyilkos? Ilyen családdal, mint ami neki adatott, nem nehéz elkallódni…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Angelika: Mit gondolsz,hogy miért cáfoltuk az újságcikket.Mert olvasunk.No nem a te cikkeidet,máshol is megjelent .Azért főzés közben nem fogunk oldalakat írni a nagyközönség okulására.
Angelika
@vukkocska: Én erre reagáltam. "CSak ebben a cikkben úgy tüntették fel, mintha ő lenne az első. " :)
Angelika
@vukkocska: @darwin: Most már nem értem. Ha ez alatt a cikk alatt nem a cikket cáfoltátok, akkor MIT? Máshol is megjelent, mi? Ez a cikk biztos nem, de még hasonló sem nagyon mostanában. Amúgy nincs miről vitázni. Ez a cikk még véletlenül sem állította, hogy Wuornos volt az első sorozatgyilkos, ha meg máshol olvastad, miért ez alatt a cikk alatt írod, hogy mit tüntet fel a cikk? Tényleg nem értem. De, igazából tényleg nem is fontos. :)
vukkocska
@Angelika: Ne görcsölj :) Nem ő volt az első női sorozatgyilkos, ez a lényeg. :)
darwin
@Angelika: Már az internet megjelenése előtt is olvastunk Pipás Pistáról,a tiszazugi asszonyokról és a többi régi kriminalisztikai hírről.De ha nem fontos,miért ajánlgatod nekünk,hogy olvassunk?Aki nálam többet olvas,az festi magát.
Angelika
@darwin: félreértettél. Nem arra céloztam, hogy olvass többet, hanem ebben a cikkben olvasd el azt a mondatot, ami a kritikátokat cáfolja. De hagyjuk már, mert ez már tényleg csak görcsölés. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.