Hosszabb kapcsolat után szakítottunk a barátommal, aztán egy szórakozó helyen megismerkedtem egypasival, aki szimpatikus és jól is néz ki, sokat beszélgettünk, találkoztunk egyre szorosabb lett a kapcsolatunk. Tetszett nekem, hogy mindenben a kedvemben jár és éreztem, hogy odavan értem. Én viszont úgy éreztem, hogy nem vagyok szerelmes belé, csak kedvelem. Fél éve jártunk, amikor egy hónapja hirtelen arra kért, hogy házasodjunk össze. Erre egyáltalán nem számítottam, meg is lepődtem, megijedtem és elutasítottam.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Pfffffffff, neki! A se vele, se nélküle kapcsolat a legrosszabb! Akkor mikor szíved kérte nem kellett! Most már késő bánat...A legjobb amit tehetsz, hogy elengeded! Már csak azért is mert lehet csak akaratlanul is birtoklási vágy beszél, és mondatja veled, hogy szereted!
De ez nem mint tudod, nem igazi szerelem! Úgyhogy ne verd át még egyszer, inkább engedd el..
Nakimaga
Ne bánd,jól tetted,élj még,mint ő teszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.