A zsűri döntése értelmében Kállay-Saunders András, Radics Gigi, Vastag Tamás és ByeAlex közül választották ki a nézők ByeAlex-et, így ő képviseli Magyaroszágot Svédországban az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
Inkább azon kéne gondolkodni, hogy milyen frankó fricska ez a celebgyároknak! Kit szavazott be a közönség? Még véletlenül sem egy agyonsztárolt megcsinált embereket. Lehet, hogy unjuk a szájbarágós, ránk erőltetett celebvilágot? Nem jó ByeAlex dala a fesztiválra. Ez tény.De itt a magyar közönség nem Alex mellett, hanem a gagyi, agyonajnározott, megcsinált közhelyes műemberek ellen szavazott. Gratulálok, hogy ide jutottunk! Gratulálok, hogy nem indul Péterfy Bori, vagy a Vad Fruttik, vagy nem indul egy Quimby, esetleg Pásztor Anna és csapata, mert nem színvonal nekik. Vajon miért csak a Megasztáros, X-faktoros előadók jutottak előre ezen a versenyen? És vajon mi az oka, hogy a kereskedelmi tévéken szocializálódott magyar közönség egy kis szőrös manót küld tovább a kicsit sem fősodorba tartozó dalocskájával? Hm? Lehet, hogy kezd észhez térni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@libabor: 1) Nem nézek ilyen műműsorokat, ilyen előre megrendezett szarokat. Mind értéktelen, semmit sem közöl, arra jó, hogy az emberek csak butuljanak, és ne gondolkozzanak el semmin.
2) A P.Mobil az egyik legjobb Magyar zene, ott van az etalonok között.

Nagy Feró esett nagyot a szememben mikor beült az egyik ilyen műsorba.

Ennek a a majomnak meghallgattam a "produkcióját" csak azért, hogy véleményt mondhassak róla. Meg is lett a véleményem. Tömegzene, egy semmi, ahogy az összes többi is ilyen, amelyik ilyen TV-s műsorokból kerül ki. Az RTL meg a TV2 is köpködi ki a szemetet amiket ők "sztároknak " neveznek, de mind eltűnik 2-3 év után.
dzurinda
Nem néztem a műsort, csak most hallgattam meg a győztes dalt az egyik videómegosztón. Mit is mondjak: hűha, biztos nem lehetett ennél színvonalasabb produkciót találni?
mariaberta
Sok érdekes hozzászólást olvastam, okosabb lettem. De kíváncsi lennék, milyen eredmény születne a fiatal emberrel akár az X faktorban, akár a Csillag születik-ben, mert azokban a versenyekben olyanok is kiestek, akik többet nyujtottak mint ByeAlex.
Valahogy azok a műsorok igényesebben voltak, vagy csak annak látszottak?
atomixer
nem értem miért kell mindig sirni mikor ugysem az adal alapján itélik meg M.o.-t Európában, kiküldhetnénk egy világsláger gyanus elöadót, de más haszna nem lenne hogy egy hétig rolunk beszélnek meg a következö évi Euroviziot valami pártközeli cég szervezné, csomo pénz csuszna megint zsebre és béna lenne. 2. helynél nem is érdemes följebb menni a dobogon pont ezért
nahát
Biztos azért ezt a bénát választották , mert így nem nekünk kell megrendezni a következő évi dalfesztivált!
mariaberta
Kerék: azért nem kellene ennyire közönségesnek lenned. Nekem sem tetszik ez a kedvesem, kedvesem és kedvesem mmmmmmmmmmm.
De ezek szerint ilyen a szavazók izlése. Ami azt illeti elég siralmas. Nem csodálom, hogy kiakadtak a riválisok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.