Költhet, de nagyot is kaszálhat az RTL Klub, ha tényleg sikerül megszerezni Ákost az X-Faktor produkcióba – írja keddi számában a Blikk.

Komoly sikerként könyvelheti el az RTL Klub, ha valóban sikerül megszereznie a következő X-Faktor zsűrijébe Magyarország egyik legelismertebb zenészét, Ákost. Miután Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Nagy Feró is távozott a produkciótól, mindenki lázasan találgatja, kik ülhetnek a helyükre? Tóth Gabi és Vastag Csaba neve után most Ákosról tudta meg a Blikk, hogy bár őszre koncertturnét szervez, a csatorna komoly pénzt (nyolc számjegyű összegről beszélnek) áldozna arra, hogy a mentori székben lássa a zenészt.

A népszerű, Kossuth-díjas zenész egyszer már visszautasított egy tehetségkutatós ajánlatot, amikor a The Voice mesteri székébe hívták. 
Az X-Faktor születésénél rizikós volt elvállalni a feladatot, hiszen egy még Magyarországon nem kipróbált műsorról volt szó, és a Voice esetében is hasonló volt a helyzet. Ezúttal azonban az üresedéssel olyan mentorszékbe lehet beülni, amely eddig sikert hozott a birtoklójának, szinte százszázalékosan garantált az ezzel járó elismerés.

A pénz szintén nem lehet akadály, bár az tudvalévő, hogy Ákos megkéri a pro­fizmusa árát. Az ítészek eddig is nagyjából tízmillió forintot tettek zsebre egy évad alatt, ami nyilvánvalóan nem csökken a jövőben sem, így nyolc számjegyű összeg ütheti a Bonanza Banzai alapítójának markát, ha elvállalja a felkérést. Információik szerint a gátló tényező csupán az lehet, hogy Ákos őszre országos turnét tervez, a két elfoglaltság összeegyeztetése pedig sok energiát vesz igénybe.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nagy bajban lennék, ha nem lenne kábeltévém. :(
M1, M2, Duna, Duna World, TV2 RTL Klub...

Éljen a National Geographic, a Nat Geo Wild, a Viasat Nature, a Spektrum!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@bobok: Én mindig tudtam , hogy kivételes vagyok! :-))) Több mint fél Európa.
silber13
@silber13: Sajnálom ezt a csapatot, mert hiába volt ott Ritchie Blackmore meg a többiek, labdába sem rúghattak
Ákos frenetikus zenéje mellett, így a Rainbow halálra volt ítélve! Ugyan kérem, egy Ákos mellett!? :-))))))))))
silber13
@bretagne: Majd, - hogy a tervezett koncert körutat teljesíteni tudja, kér helikopteres szállítást, hogy a bulira időben odaérjen.
bretagne
@silber13: Ilyen lenne? Nem tudom elképzelni!
silber13
@bretagne: Az RTL nem fog belehalni egy helikopter bérlésbe 1-2 alkalommal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.