Elég csak párszor engedned és a nők képesek elszabadulni. Hét fejük ugyan nem nő, de elkezdenek egy sárkányra hasonlítani. Némelyik ráadásul leél egy életet pár témával. Mi a teendő ilyenkor? Néha előfordul, hogy beakad a lemez, állandóan ugyanazokat a mondatokat kell végighallgatnod századszor is. Vagy szimplán 2-3 téma érdekli őt, másról nem is akar beszélni. Kell lennie megoldásnak, hiszen éppen ezért van ez a rovat, hogy segítsünk neked a nehéz helyzetekben. Három kreatív szakértőnk most sem hagy cserben, neked már csak válogatnak a kell a tippjeik és ötleteik között.

Forrás: firstman.hu
Feltöltő: Firstman.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Mobil123: Amikor pedzettem, mi szükség volt az avatarok egyetemes kinyírására, csendben maradtak, lapítottak. Lehet a face felé akarják terelni a népet, mert mennyivel egyszerűbb az egy akol, egy pásztor...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
Egyébként aki a FaceBook profillal szól hozzá, az csak a többi FaceBook-os hozzászólásra tud reagálni, a "hagyományos"-ra nem. Tehát előbb-utóbb mindenki átmegy FaceBook-ra.
Erre hajaznak szerintem. :-)

Mivel külön felületen fut a kettő. :-)
SwordFish
Na, ránéztem a mandinerre és aztán a propeller címlapjára. Ugyanazok a cikkek vannak Bayer Zsolti és Seres (HVG) tollából, és Tóta W Árpitól, mint a mandineren. A propeller
a mandinert utánozza! :-D
SwordFish
Beszarás: a szürke keretes cikkek egy az egyben 100% Mandiner! :-D Végigolvastam a
címeket és teljesen megegyeznek. :-)
Mobil123
@SwordFish: @silber13: Hát akkor nem kell sokáig itt lenni.:-)
Kutyafüle
@SwordFish: Na akkor most mi legyen a sárkánnyá változott nőkkel?
jotta
@Mobil123: Itt már barátok sincsenek. Eldöntötte a plafonventilátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.