Bár ByeAlexet sok kritika érte, a Malmőbe szerdán utazó Dal-nyertes rendkívül jó híreket kapott Svédországból, ahol egyértelműen esélyesként kezelik. "A svédek felállítottak egy sorrendet a mi elődöntőnkből, ahol az első helyre tettek minket" - írja a Kedvesem előadója.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Wolf Katiról is ezt állították...:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
Sanyi!
A számod sz@r, te meg nem tudsz énekelni.
Az elmúlt évek nyerteseit megtekintve ezek alapján abszolút befutó vagy.
silber13
@genyó kapitány: Végre egy, az igazságot kimondó, elfogulatlan és igaz vélemény!!! Nem kell csüggedni, az Uhrin díjra itthon még jó vagy!!!
Macsi
Ennek a fickónak senki sem szólt, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál a politikáról szól és az egymást támogató országok a cimborák előadójára szavaznak? Édes kis naív emberke :) Anno Wolf Kati dalától is el voltak ájulva a népek, aztán mi lett belőle?
silber13
@Macsi: Nem szül neki senki, egészen az eredmény kihirdetéséig, akkor meg a legnagyobb hozsannázók szépcsendesen, sóhajtva résztvevően megveregetik a vállát és elsuttogják, " Hiába vagy te a legjobb, a lexebb, egyszóval maga a zsenialitás, láthatod, hallhatod, neked a megnemértés máglyája jutott! Kár... Na majd holnapután ugorj be hozzánk, meglátjuk, van- e valami hákni neked! Csááá!!!
Macsi
@silber13: a "nincs is kockafejed Döncike" részt ki ne felejtsd! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.