Márta Alex miután továbbjutott a döntőbe, 84 ponttal a 10. helyen végzett a Malmőben megrendezett, ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztiválon. A szavazás felénél már sejteni lehetett, hogy a 28 éves fiatalember jobb helyezést érhet el, mint arra sokan számítottak. Az előkelő eredményben nagy szerepet játszott például, hogy Németország maximális pontszámmal jutalmazta a kisvárdai előadót, aki ezzel minden idők harmadik legjobb magyarja lett a dalversenyen indulók közül. Nála jobb eredményt csak Rúzsa Magdi ért el 2007-ben az “Aprócska Blues”-zal, illetve 1994 -ben Bayer Friderika, aki “Kinek mondjam el vétkeimet” című dalával a 4. lett.

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Korábban azt írták a zinterneten, hogy azér' nem lett jó helyezésünk, merthogy itten nálunk diktatúra van, meg orbánviktor. Hát ez a kettő még mindég megvan, de most jó helyezésünk lett. Ki érti eztet? Biztos fasizálódik Ajrópa. Csak így lehet!

A németektől pl. így jött: “…and 12 points to the lovely Hungary!”
ila51
Első háromba tippeltem , de ennek is örülök ...
darwin
@Horizont: Viszont a szerb pontoknak örültem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.