Íme, Magyarország legdrágább autója, a Pagani Zonda. Hol vannak már a régi szép idők, amikor még Fürst György méregdrága Rolls Royce-száról szóltak a hírek. A hétvégén bombaként robbant a hír, hogy letaszították a trónról a Phantomot, miután valaki egy világszerte is ritkaságnak számító Pagani Zondát árul a fővárosban közel 400 millió forintért. A Pagani Zondából igencsak kevés rója az utakat, és a kőgazdag autógyűjtők egyik legnagyobb vágyálma a 650 lóerős sportkocsi. Ez igencsak érdekes, hiszen az autó manufaktúrát 1992-ben alapították San Cesario sul Panaróban Olaszországban. A legtöbb Pagani egyébként a Közel-Keleten száguld az utakon, a tehetős arab országokban, most azonban Magyarországon is bárki – illetve majdnem bárki – vásárolhat egyet az autóipar egyik csodájának számító példányból. A budapesti szalon által eladásra kínált Zondát ebben az évben készítették, 650 lóerős, és kevesebb, mint 2,7 másodperc alatt éri el a százas tempót, a végsebessége pedig...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@tűzróka0919: Majd beszélek a tulajjal az érdekedben...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@entero: Az egyezséget bízd csak rám :) . Inkább vesd latba a befolyásod annak érdekében , hogy külön ótópálya épüljön a számomra , kb 5000 km :) . Tudod ha már megveszem tudjam is használni . Sőt ! kihasználni amit bír .
Bástya Elvtárs
Megvenném, de nem merem! Másnap jönne a NAV, s kérdezné, miből?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.