Szegény Schobert-gyerekek, nyomorult Réka, hétfőn vacsorára gusztustalanabbat kellett enniük, mintha egy izzadt aerobictanár mellszőrzetéből kellett volna kirágniuk az ipari margarint. Miközben Mark Zuckerberg vidáman dőzsölt a budapesti éjszakában, náluk mesetészta ment majonézes krinolinnal. A recept egyébként szívmelengető módon utal arra, hogy Schobert séf megőrizte gyermeki lelkét, mert ilyeneket az ember utoljára középső csoportban szokott csinálni "kulimász", "katyvasztás" vagy "undorítózás" néven, a szülőktől csórt alapanyagokból.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Csak egy napra tünne el a cimlapról ez a porsche-károsult kis buzeráns veréb...
kijaf@sz ez a csávó, hogy mindig szerepelni kell neki ???
lesz@rom, mit zabáltat a családjával...én maradok a paprikás krumplinál, jó kis gyulai kolbásszal...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@pbalage: Én ezért nem kommentálom az ipsét... Nem akarok bajt magamnak...
lenhardtibolya
Egyenek sokat ezekből az apdét vackokból, én kihagyom. Nálunk most a friss zöldborsóleves idei zöldséggel és daragaluskával a sztár, utána pedig petrezselymes újkrumpli rántott pulykamellel, kovászos uborkával. Aki ennél finomabb ételt is tud ajánlani, annak szeretettel várom az ötleteit.
adrenalink
@lenhardtibolya: Ennek a finom ételsornak anyagi fedezetét az Orbáni rezsicsökkentés biztosította!:)))
lenhardtibolya
@adrenalink: Mi inkább kevesebbet eszünk, de normális kaját, amelyhez nem kell semmi külső segítség, de ha már előkerült, a rezsicsökkentés is jól jön, ahogy nyilván az Ön szülei is örülnek, ha kevesebbet kell fizetniük a szolgáltatásokért.
adrenalink
@lenhardtibolya: Nem szeretném Önnek Écsanyám cizellált mondatait idézni erről...
lenhardtibolya
@adrenalink: Kár, hogy nem idézi Édesanyja cizellált mondatait, hiszen bizonyára tanulságos és szép gondolatokat tükröznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.