Mintegy harminc esztendő elteltével nézett egykori zaklatója, az ország által csak Kicsi bácsinak ismert Bacsa István szemébe az idős úr unokahúga, Bacsa Edina.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
Ha igazak az állítások - ennek kiderítése a nyomozásban résztvevők dolga - akkor nemcsak a ma már agg gyúrót, de az úszók vezetőjét is törvény elé kell állítani!
Amit Szepesi leírt - ha igaz, akkor egy sor meg nem bocsátható
lbs
folyt. büntetőjogi kategóriát kimerítő vétségek!
lenhardtibolya
Kicsit furcsa, hogy harminc évig hallgattak az állítólag molesztált lányok, és most egyszerre "előjönnek a rémségek" - kérdés, hogy valójában mi történt, vagy nem történt - Ha tényleg molesztálták őket, akkor miért nem riasztották azonnal a szüleiket? Nem hiszem, hogy ennyi bizalom nem lett volna a tulajdon szüleik felé... Ha mégis, akkor más baj is lehetett ott...
csa-csa
@lenhardtibolya: Nekem is fura, hogy miért vár bárki is ilyen szörnyűséggel 20-30 éveket!
Mondjuk meg is lehet úgy fenyegetni valakit hogy az életben nem meri elmondani, de az is tény hogy nem egy esetben kitalálta egy pár kis rohadék kölyök az egészet! márpedig az életben le nem mossák a szerencsétlenről ha igaz hanem. Ezzel vége is az életének. Van olyan is hogy nem hisznek a gyereknek. Igen nehéz kideríteni az igazságot "frissibe" is hát még évtizedekkel később.
Mangu
@lenhardtibolya: Mi a furcsa? A rendszerváltási kerekasztal tárgyalásokról 60 évig fognak hallgatni. Mindennek meg van az ideje. Ennek az ügynek most jött el. Gondolom emlékszik a pedofil papok több évtizedes ügyére. Pápai bocsánatkérés lett a maszatolás vége. Ámen.
Szvetlana
@lenhardtibolya: Niki hivatkozott valami olyasmire, hogy "ha ezt elmondom, vagy kitudódik, ráment volna az úszó karrierem" ( TV nyilatkozat).Namost ebbe nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy kell lenni anya-lánya között olyan bizalmas kapcsolatnak, hogy a gyerek ezt merje elmondani az anyjának. És itt közbe kellett volna lépni.
Ismerve a sportoló lányok fejlődését az állandó edzésektől bizony előbb nőiesednek, mint az osztálytársaik. Egy 5.-ik oszt úszó lány, aki 11-12 éves, már ugyancsak nőiesen gömbölyded, és bizony nagylány!!! Ebben igazad van, hogy a szülőnek oda kell figyelnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.