Az elmúlt versenyek legjobb és legviccesebb fellépései láthatók a videón, ahol Nagy Feró és Geszti Péter értékelik a mulatságos jeleneteket. Vicces előadók, humoros megjegyzések a mentoroktól és nagyon hamis hangok az előző X-Faktor műsoraiból csaknem 25 percben.

Feltöltő: Karsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ezeket a kezdeti botladozókat szeretem a legjobban az egészből. Remélem ismétlik, mert este dolgom lesz. (Készülődök is, üdv. Mindenkinek!)
varrólány
@verőce21: Én is így vagyok vele, jókat lehet nevetni, némelyhez képest szerintem még nekünk is jobb az énekhangunk főleg a fürdőszobában.:-)
verőce21
@varrólány: Sajnos nem láttam, de úgy hallottam, Alföldi volt a legjobb! :)
varrólány
@verőce21: Tudod még most olyan egyediek a jelentkezők, de majd kreálnak belőlük valaki mást. Elmagyarázzák nekik, hogy amúgy jobb mert az az igazi,( lassúbb, gyorsabb dalok, más stílus) a styjlistok meg valami ronda ruhákat rájuk aggatnak.
adrenalink
@verőce21: Az "RTL MOST"-on bármikor visszanézheted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.