Katus Attila és Molnár Andrea produkciója tetszett a legjobban a közönségnek a szavazatok alapján, tehát a szombat esti láz hét hetes sorozatának a győztese és ezzel a táncparkett ördöge Katus Attila és Molnár Andrea.

Forrás: efrud.com
Feltöltő: Efrud
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Efrud
Olyan eszement dologról nem maradtál le, de valamivel izgalmasabb volt mint az előzőek. :)
tsabeeka
gulyas.blog.hu/2008/12/14/ha_szombat_este_tancol
ennyit erről.
minden jó valamire - ha más nem, elrettentő példának.
Efrud
Hát ezzel a Bereczki dologgal én is egyetértek. Nem nagyon ment neki a dolog. Sokszor mosolyogtam rajta én is. Dehát ahogy szokták volt mondani: "az élő műsör." Na jó szerintem egyszerűen nem ez az ő műfaja. :)
tsabeeka
erről van szó. nincs vele semmi baj, csak ne vezessen műsort.
Efrud
hát jó de lehet azért is volt, mert ez volt az első próbálkozása. Utolag meg nem tudnak már váltani műsorvezetőt. Az hogy nézne ki? Bereczki béna volt ezért mostantól új műsorvezetőt köszönthetünk Efrud személyében. :)
tsabeeka
szerintem úgy nézne ki, hogy lenne belőle egy blikk/bors/story-címlap, aztán meg a 8ból 7 alkalommal lenne egy normális műsorvezető :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.