Megerősítette újszínházbeli felmondásának hírét Pozsgai Zsolt, a teátrum művészeti vezetője az MTI-nek csütörtökön. Dörner György igazgató a hírre reagálva azt mondta: Pozsgai Zsolt továbbra is dolgozni fog a színházban, új művészeti vezetőt pedig nem neveznek ki.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Milyen erdekes,... Megvalik a szinhaztol, mert nem ert egyet a szinhazi ugyvezetessel, es a szinhaz "egyeb tevekenysegeivel"...Hmmmm ... Mi egyebet csinal meg egy szinhaz azonkivul, hogy szindarabokat jatszik?

Persze, nem elhamarkodottan huz el, hanem kitolti az egy honap felmondasi idejet, es akar baratok maradnak, akar nem, a meloit igy is, ugy is muszaj befejeznie,... Milyen kodosito rizsa ez mar megint?
Hat persze, hogy hianyzik a Marta Pista,... (egyutt jartam Vele suliba, csodalatos egy ember volt mar akkor is- persze a Marta P., nem a Pozsgai )
Tootsy
@silber13: Foleg a Marta Pisti utan... Ma van a MUPA-ban a masik osztalytarsam, a Lerch Pisti 60 eves szulinapi koncertje, ha kulturalis elmenyre vagysz...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.