Gyógyítsd lelkedet színekkel! Színterapeuták és pszichológusok véleménye szerint közérzetünkre, egészségünkre kihatnak a munkakörnyezetünk, otthonunk, ruháink színei. Melyik a 10 legjobb lélekgyógyító szín? Neked van kedvenc színed?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ez igaz, a színek valóban hatnak ránk. Annyi árnyalatuk van azonban, hogy azt kijelenteni, hogy a zöld jó hatással van idegrendszerünkre, én nem merném. Van az az árnyalat, ami jó hatással van, és van az, amelyik mérgez :D és így tovább.
Falakon a föld színeit szeretem, pasztell árnyalatban. A narancs és a vörös tényleg étvágyat csinál :)
martinpalermo
@varrólány:Baráti körömben,sokan vannak kik így mondják,, "olyan jó nő, hogy megpusztulok érte "utána , miatta:)Nem föltétlen biztos,hogy csúnya is és gonosz is.Találkoztam már gyönyörű,nővel,,ki pontosan olyan gonosz is volt,mint amilyen szép:))
varrólány
@martinpalermo: Én azt mondom szerencséd hogy nem ismered! Akkor pedig elhiheted hogy nem jó vele lenni, mert én eléggé toleráns vagyok. De ha beszélgetek vele , már engem is képes teljes letargiába lökni.
Régebben az volt a baja hogy a férfiaknak "arra "kell most meg az hogy már" arra "sem.
Ha randizott mindig a legdrágább italt vetette meg a férfival hát akkor gondolhatod !_:-)
martinpalermo
@JAJMÁR: A kórházak zöld belső festése,nyugtatóan hat a betegekre,,persze nem úgy hogy minden idegességét megszüntet:!
martinpalermo
@varrólány: Na ezt nevezik a harmadik csapásnak.Én hiszem,hogy van ilyen,azt azért megkérdeztem volna,most szeszelni,akarsz,vagy szexelni?.Persze,nem teljesen zárják ki egymást.És még az ágyikó színe sem volt mindegy:-) neki?.
varrólány
@martinpalermo: Azt már nem tudom , nem részletezte.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.