A Blikk információi szerint egy nappal a fotós után, akinek a fényképezőgépét Rékasi Károly elvette, a színészt és Pikali Gerdát is kihallgatta a rendőrség. Az eljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, ám ez megszokott eljárás az ilyen esetekben.

A Blikk szerint előbb Rékasi Károlyt, majd pedig Pikali Gerdát hallgatta ki a rendőrség. A garázdasági ügyben amiatt vizsgálódnak, hogy a színész egy parkolóban elvette, majd később visszaadta egy fotós kameráját.

"Szabálysértési eljárás során először meghallgatják a feleket, utána döntenek arról, hogy van-e szóba jöhető elkövető. Ilyenkor beszerzik az összes bizonyítékot, akár helyszíni szemlét is végezhetnek, bizonyítási kísérletet tesz a rendőrség. Ha lényeges eltérés van a tanúvallomások között, akkor szembesítési eljárásnak is van helye. Az eljárás végén a Szabálysértési Hatóság határozatot hoz, vagy érdemben elbírálja a szabálysértést, más esetben pedig megállapítja, hogy nem szabálysértés, hanem bűncselekmény történt, ezért az iratokat a büntetőeljárás lefolytatásában hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatóságnak átteszi" – mondta a lapnak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A kedd esti Fókuszban Rékasi Károly elmondta, fogalma sincs arról, mi történt a géppel, miután elvette azt a fotóstól. A szerda reggeli Mokkában Molnár Csaba független jogi szakértővel arra ,keresték a választ, hogy vajon garázdaságnak számít-e a színész tette. A vendég szerint a legvalószínűbb, hogy a színész tette legrosszabb esetben is csak szabálysértésnek minősíthető.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Rékasi mindenképpen helytelenül viselkedett, hiszen a fotós csak a munkáját végezte, tehát a munkaeszközét elvenni igencsak durva dolog. Ha nem képes elviselni a "nagy művész" hogy fotózzák, akkor ne menjen nyilvános helyre!
szöszmösz
A művészkéknek nyilvános rendezvényen kulturáltan kell viselkedni és akkor nincs ok a
fotós kioktatására és agresszív korlátozására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.