Végy egy közepes nejlonzacskót és szórj bele majdnem mindent - így kezdődik a már az első alkalom után garantált függőséget okozó bólyi túrós lepény receptje. A bólyi túrós lepény lényege ugyanis, hogy piszok finom, emellett gyakorlatilag nem lehet elrontani, mert nem kell vacakolni se a tészta gyúrásával, se dagasztással, se kelesztéssel. Ehelyett mindent bele kell szórni egy kisebb tepsibe, rányitni a gázt, oszt hagy süljön! Teljesen biztos, hogy nagyon finom lesz, feltéve hogy semmit nem felejtesz ki belőle. Reszelt citromhéj minden ellenkező híresztelés ellenére sem kell bele. A lenti mennyiségből nyolc komolyabb adagot süthetsz. Így készül a tészta:

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.