Kimaradt a Himnusz közös elénekléséből Mága Zoltán jótékonysági koncertjén Király Linda, aki korábban arról híresült el, hogy belebakizott a Himnuszba – közölte a Bors.

Király Linda került a középpontba Mága Zoltán jótékonysági koncertjén, ahol a Fülöp-szigeteki árváknak gyűjtöttek és a fellépők közösen énekelték el a Himnuszt – írta a Bors.

Az énekesnő ugyanis kimaradt a közös produkcióból, a Bors szerint a közönség soraiban pedig többen azt találgatták, miért nem vett részt az éneklésben.

"Nem is tudtam a Himnuszról, amikor elkezdték játszani, én éppen az öltözőmben ültem" – mondta a lap szerint Király Linda, majd hozzátette, a rossz emlékek ellenére sem merült fel benne, hogy kibújjon a feladat alól.

"Egy másik fellépésről siettem oda, így nem is tudtam, hogy mi a műsor menete, engem egy dal eléneklésére szerződtettek, amit teljesítettem is" – magyarázta a félreértést.

A Bors megkereste Linda édesapját és egyben menedzserét is, Király Tamást, aki azt mondta, lánya bármikor elénekli a Himnuszt, ezért kár a tíz évvel ezelőtti hibáját felemlegetni. Az énekesnő akkor belebakizott a Himnusz előadásába egy rendezvényen.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@sbl: Nem vagyok a "tifajtátok " közül való, de ennek ellenére a Himnusz nemtudása nálam is bűn a javából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@csa-csa: "elrontotta azt a curva himnuszt NA ÉS???!!"
Nos édesem , a himnuszt jellemezted megdöbbentő módon. Ez nagyjából mindent el is mond a hozzászólásodról...Ezzel szemben nincsenek érveim :))))))
csa-csa
@coyote3: ne is legyen. képtelek vagytok elvakultság nélkül nézni a kérdést. Lényeg, hogy a Király Linda rosszul énekelte és jusztis újra van min csámcsogni mi? Magyar módra mi következik? A családja?
coyote3
@csa-csa: Te képtelen vagy megérteni a mondataim értelmét? :) Belelovalltad magad valamibe és képtelen vagy elengedni, fogod , mint Floki a lábtörlőt. észrevetted, hogy már itt csak Te csámcsogsz a hülyeségeden?:))))
csa-csa
@coyote3: akkor mit átkozzátok (nem pont Rólad beszélek) azt a szerencsétlent ahányszor feldobja valami firkász a témát?
lezár. üdv.
coyote3
@csa-csa: Lezárhatod, de attól még Linduskád belesült országának himnuszába. És most zártam le :))))))))))))))))))))))))))))
csa-csa
@coyote3: még egy utolsó mondatot engedj meg. igazad van tényleg belesült!
DE még mindig azt kérdezem és akkor mi van?! üdv. egyetértek zárjuk le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.