A Blikk szerint a halálos balesetet okozó szlovák édesanya számított rá, hogy vissza kell mennie a börtönbe, mégis összetört.

Amíg az elmúlt két hétben a XIII. kerületi Prestige Tower 75 négyzetméteres, teljesen berendezett exkluzív apartmanjában élte világát, mostantól új lakhelye egy 20 négyzetméteres cella a Gyorskocsi utcában, amelyet harmadmagával kell megosztania – írja a Blikk.

A milliomos nő eddig akár a lakópark úszómedencéjét is használhatta, a fegyintézetben viszont csak egy közös fürdőszobában pancsolhat a zuhany alatt. Rezesová a nap 23 órájában be lesz zárva a cellájába, egy óra séta jár csak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Részeg gyilkos helyett szlovák édesanya? De hirtelen lett ez a váltás. Azt hiszem lesz itt még meglepetés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Helyes, hogy börtönbe küldték az eddig semmiféle megbánást nem mutató, aljas némbert, aki négy ember haláláért felelős. Az a legkevesebb, hogy börtönben legyen! Nem értem, hogy most miért hangsúlyozzák kétgyermekes édesanya mivoltát, hiszen nem erről híres, hanem arról, hogy részegen, bedrogozva száguldozik, karambolozik, aztán a millióinak köszönhetően majdnem megússza a dolgot. Amikor így viselkedik, akkor nem gondolt a gyerekeire? Na, ennyire "édesanya" ez a némber!
űrbán
Szerencsésebb országokban az ilyenek menekülés közben hátba lövik magukat 2x.
Naki
Megérdemli, hogy száradna ki a bele!!!
eva1950
Nem is tudom, ki volt az a beteg elme, aki luxuskörülmények közé juttatta. Jó, hogy nem a Seszel szigetekre küldték, hogy kitisztuljon az agya, mert sokáig lila ködben élt, ezek a szemét milliomosok, nagyságák, unalmukban, jódolgukban azt sem tudják mivel üssék az idejüket, aztán jön az alkolhol, drog, s emberek halálát okozzák, családokat tesznek tönkre, mert neki ihatnékja volt ... hát rohadjon meg ott a börtönbe, meg a 4 halottal és fotóival tapétáznám ki a cella falát, hogy egy mp-re se felejtse el, hogy 4 ember életét oltotta ki ... meg szégyen, hogy ilyen gyilkost ügyvéd ... véd, hát ezért szerezte az ügy-védi diplomáját, legyen az bármelyik ... azokat is megveszik kilóra ... pénz, pénzzel
silber13
@eva1950: Azt azért ne feledd, hogy az ügyvéd a munkáját végzi. És képzeld el, ilyeneket is meg kell védjen, ezért is tanult, meg azért, hogy a melóját a legjobb tudása szerint kell végeznie. A gané emberek a " szakértők ". Na ott a pénz dumál, mint itt is!
És még vakamit, Ez az ügyvéd nem összetévesztendő az elhiresült Ruttnerrel, vagy Gaudival!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.