Amikor elkezdett udvarolni, nem akartam tőle semmit. Tetszett, de nős férfiaval, ugye, csak a hülye kezd. Végül úgy voltam vele, hogy a semminél ez is jobb, ezer éve nem volt senkim, magányos voltam, úgyhogy elmentem vele ide-oda, majd szép lassan beleszerettem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Horizont: Senki..de senki..nem lehet boldog, más ember(emberek) boldogtalansága árán!
Mert más emberek boldogtalansága árán szerzett "boldogság" nem boldogság, hanem egy múló lelkiismeret furdalásokkal teli állapot..véleményem szerint! És igen ha nem is minden, de egyes nők örök hibája, és csapdája, hogy majd megneveli, megváltoztatja a pasit, és érte, csakis érte, képes lesz majd a pasi a világot a lábai elé rakni!
Ez viszont nincs, és sosem lesz így...de magyarázhatom, úgy sem értik:)))
Egy kapcsolatban mindkét félnek csiszolódni alakulni, kell egymásfelé...lehetőleg sajaát akaratukból önként szeretetből!:))
martinpalermo
@Dulcinea: Ez nagyon -nagy igazság.))) szia.
Dulcinea
@Horizont: ...Igen általában a gyerekek szenvedő alanyok, minden egyes tönkrement, vagy éppen még valahogy működő kapcsolatban! A gyerekek, Ők azok aki igazából a balhét elviszik...Ha nem is a szerető miatt...de más egyéb okok miatt, tönkre ment házasság ami válással végződik, az mind a gyerek, gyerekeket teszi tönkre lelkileg, hiszen a gyereknek mindkét szülőjére szüksége van a mindennapokban! Ámbár néha ritkán van az a kivétel, amikor jobb ha csak egy szülője van a gyereknek, mert nyugodtabb, lelkileg kiegyensúlyozottabb, de ez van ritkán! Ugyanakkor én azt mondom, ha már nagyon elromlott, az párkapcsolat, akkor egymás állandó savazása helyett! Szerető tartás helyett, és végül de nem utolsó sorban pont a gyerekek lelki nyugalma miatt, jobb ha két fél elválik, mert az állandó családi perpatvar...sem üdvös a gyerek részéről!

És igen..VÁLNI...sem mindegy, hogy hogyan teszik! Az a baj, hogy az emberek többségéből itt is az önzés, beszél, és nem a gyerek szemszögét, tartja szem előtt! Szóval ahol gyermek van, ott már bonyolult ez válás, meg a szeretősdi mindenhogy...
Dulcinea
@martinpalermo: Szia...Magadhoz tértél?
Szvetlana
Egyszerű a képlet: csald meg te is, és hülyézd le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.