Egyre többen döntenek úgy évről évre, hogy nem az utcabálokon vagy bulikban töltik a szilvesztert, hanem inkább étteremben, ami csendesebb, elegánsabb. És akik így döntenek, azok egyre inkább a különleges, nem hagyományos szilveszteri menüket keresik a kínálatban, így olyan ételeket lehet idén enni, mint például a lazac tatár fürjtojással, libamáj terrine házi fügelekvárral, vagy éppen a céklás ököruszály leves raviolival.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.