Mégsem lesz a Vígszínház igazgatója Balázs Péter. A szolnoki Szigligeti Színház igazgatója közleményben magyarázta meg döntését.

Balázs Péter nem vesz részt a Vígszínház igazgatói pályázatának második fordulójában, ezt a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója közleményben tudatta pénteken az MTI-vel.

Hiszem, hogy az én polgári színházi törekvéseimnek helye van a főváros színházi életében, de azt nem szeretném, hogy elképzeléseim politikai csatározásokra adjanak okot, a Vígszínház régi rangja és méltósága, a közönséggel évtizedek alatt kialakított kapcsolata ne szenvedjen kárt. E gondolat jegyében határoztam így – olvasható a közleményben.

Balázs Péter köszöni azok támogatását, akik kiálltak személye és elképzelései mellett, de – hangsúlyozza – egy társulat felépítése, műsorának megújítása ilyen, az új pályázati kiírásban meghatározott rövid távon megvalósíthatatlan.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez nagyon nagy falat lett volna számára, rájöhetett, hogy ezzel képtelen megbirkózni, főleg olyan ellenféllel szemben, mint Eszenyi Enikő. Azt is el tudom képzelni, hogy súgtak neki, jobb, ha félreáll!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ezzel azt mondod, hogy Eszenyi Enikő egy mocskos balib, komcsi? :-))
Nálad a művészet a Mekk Elek szinkronig terjed, míg Eszenyit ezzel a 36 díjjal nem én ismertem el nívós munkáját, hanem a szakma :-P A kilenc külföldi rendezői munkára sem én kértem fel :-))
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ezeket a jelzőket nem használtam és nem is gondoltam egyiket sem csupán a vita kedvéért válaszoltam.
..de ha már a sajátodat ennyire tisztelettel emlegeted próbálok képet alkotni rólad.
...és Balázs Péter nekem még akkor is jobb színész mint Enikő.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te többet tudsz Eszenyi politikai identitásáról, mint én, mert nekem fogalmam sincs, hogy melyik párthoz húz. Balázzsal már más a helyzet, az elmútnyócévben szerette látogatni a fityesz nagygyűléseit. De ha ennyire ekézed Eszenyit, akkor ő szemetekben biztosan mocskos ballib komcsi :-)
Az, hogy Balázs Pétert jobb színésznek tartod, mint Eszenyit annak ellenére, hogy a szakmai zsűrik másképpen látták/látják, az betudható unortodox nézeteidnek :-) Igazi fityeszes vagy :-DD
mariaberta
Tulajdonképpen sajnálom, hogy egykor kedvenc színészeink belegabalyodnak a politikába. Balázs Péter a maga műfajában szeretni való volt. És ha nem is mindenkinek volt kedvence, sok jó szerep áll mögötte.
Ha ér ez valamit, örülök, hogy felhagyott ezzel a pályázattal.
silber13
@Csizmás Kond: 18:33-ra : Ez a " Balázs Péter nekem még akkor is jobb színész mint Enikő." neked már fixa ideáddá vált! Legyen. De űruld már el, mitől jobb színész Péter, mint Enikő? Kiferjezetten a szakmai véleményedre lennék kiváncsi és boldog volnék, ha megosztanád velünk Balázs Péter nagy titkát!:-))
Csizmás Kond
@silber13: Nézd, nekem mint színész ő jobban tetszik. Nem tudom ki hogy van a kedvencekkel kapcsolatban, de én általában bármilyen előadást.színdarabot, mozit szívesebben megnézek ha az Balázs Péter szereplésével van előadva mint az Enikőével.
Enikő jó színésznő, viszont szerintem minden mozzanata másolt, mesterkélt vagy tanult, nincs önálló énje, és mindezek mellett beképzelt.
...ez csak egyéni vélemény...
...és hogy még jobban elcsodálkozz, Latinovitsot soha nem szerettem és a Ruttkai szerepléseit sem...Psota Irént sem..de igen Bodrogit, Págert, Bujtort, Bessenyeit...és még nagyonsok mást...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.