Ruttner György a nyomozó ügyészek szerint több tízmillió forintot tett el ügyfelei pénzéből. Ezeket ügyvédi letétként helyezték el nála. A sztárügyvédet csütörtökön hallgatta ki a Budapesti Nyomozó Ügyészség – írja a Blikk.

Az ügyészség közleménye szerint gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe is vették azt a budapesti ügyvédet, aki a megalapozott gyanú szerint 2010 és 2012 között többször is kötött letéti megállapodást ügyfeleivel, de az ügyvédi letétként átvett pénzzel később nem számolt el, hanem magának eltette. Ügyfelenként több mint tízmillió forintról van szó a gyanú szerint.

Ruttnert különösen nagy értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntette, ügyvédi visszaéléssel és más bűncselekményekkel gyanúsították meg és őrizetbe vették, illetve az ügyészség szeretné, ha házi őrizetbe helyezné a bíróság – számolt be a Blikk.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hej ügyvéd Úr, hogy lesajnálják! Ha politikus lenne, ennek a százszorosát sikkasztva is esélyes lenne egy nyakba akasztós nagy érdemrendre!
nezelodo
Hej ügyvéd Úr, hogy lesajnálják! Ha politikus lenne, ennek a százszorosát sikkasztva is esélyes lenne egy nyakba akasztós nagy érdemrendre!
miazavalami
@nezelodo: lehet hogy így is megússza...
lenhardtibolya
Szegény ügyvéd! Csak hasonlítani akart védenceihez, akik szinte mindannyian cégéres bűnözők... Ő csak utánozta őket.
creativehun
Hol van most a milliárdos Ruttner farm??? Imádom az ilyen embereket akik a nagyképűségtől nem látnak az egyszerű embereket magasról leszarják aztán ha kiderülnek a turpisságok akkor jön a magyarázkodás,hogy nem így akartam,kényszerítettek engem is az uzsorások meg hasonló maszlagok.Remélem ott rohad meg a börtönben aztán elgondolkodhat megérte-e???Azt is nagyon remélem,hogy hozzá hasonlóan az összes érdem nélkül gyarapodó erre a sorsra jut egyszer!
tavaszi
...szerintem : jóhiszeműen" tévedett a bácsi...Simon után szabadon...micsoda nagy úr a pénz...emberek...hát nem igaz???
dömdödöm
vett belőle otp-t vagy molt :-( de lehet hókotrókba fektette a tél meg nem jött be :-.(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.