“Ne utánozzatok senkit, mert minden emberben külön csoda rejlik.” A rendkívül termékeny író nagyon sokat dolgozik, a lexikonban csak főbb műveinek felsorolása fél oldalt tölt meg, félszáz szépirodalmi, harminc riportkönyve jelent meg és több színdarabját is bemutatták, az általa írott könyvekből tizenötmillió példány kelt el. Moldova György nyolcvan éves.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nagyon szeretem az írásait! Utánozhatatlan stius, nem melébeszélő szöveg! Firkászok tömegei tanulhatnának tőle!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bárzongora
Már megint hozzám beszélsz?

Olvastam. De miért is ajánlod?
miazavalami
@bárzongora: Olvastad te a lótúrót! Akkor tudnád miről van szó!
miazavalami
@bárzongora: Arra a jó kis írásra gondolok , amikor a szinész elindul az előadásra, és látja amikor a zsidókat hajtják ki a Duna partra... Na? Így se jut eszedbe?
Csizmás Kond
Isten éltesse!
Mégha bizonyos eszmék megszállotja is, bármikor szívesebben lehet olvasni az írásait mint a sittes, szobrozó, exsportoló önvallomásokat.
silber13
@bárzongora: 03.15 11.66-re : Sajnos nem! Én bátorkodtam Aemilius Paulusról beszélni, a római konsulról, aki kicsit korábban , Kr. e.: 216-ban elesett a cannei csatában Hannibál ellenében! Lehet pótolni a pótolangókat! Egyúttal kideritheted Terentius Varro hogyan úszta meg a cirkuszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.