A pápa is dohányzik, és eldobja a csikket.

Forrás: cigi.blog.hu
Feltöltő: Cigizo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Koronix
mi a fenének leszokni? legalább egy káros szenvedélye(m) lehessen már.
Evikati
@Koronix: A férjem is ezt mondja:-)), meg azt, hogy ha leszokna, mit csinálna sok szép öngyújtóval.
zsolti
felőlem mindenki azt szív amit akar, csak azt nem bírom, mikor a dohányosok felsőbbrendűnek érzik magukat, vagy legalábbis elvárnák, hogy a nemdohányzó alkalmazkodjon hozzájuk... mintha ez is egy ugyanolyan tolerálandó tulajdonság lenne, mint a melegek, a mozgáskorlátozottak, vagy a más származásúak... nem, ez nem olyan, ezt te választottad.
furfang
A szenvedélyekkel nagyon nehéz elbánni, ha már megvannak. Napi 2 doboznál én is csak úgy hagytam abba, hogy egy majdnem infarktus, és kórházi ápolás ejtette ki a kezemből. Szerettem cigizni, meg is értek mindenkit mindaddig, amíg másokat nem zavar, vagy a családi közös pénz nem látja kárát.
János Pál mit tehetett volna mondta volna azt, hogy híveim füstöljön mindenki amennyit bír? Néha a kegyes hazugság többre visz, ha jobbító szándékú.
menasagh
Aki nem próbálta nem tudja......a csikket pedig mindenki el szokta dobni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.