Kásás Tamás éttermének, a Tommy di Napolinak a megnyitóján jártunk, ahol beszélgettünk is a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval. Azt mondta: nincs nagyon otthon a konyhában, de ügyetlennek sem mondaná magát. Az éttermébe viszont profi séfeket hoztak Nápolyból, azt mondja: időnként bekukkant majd a konyhába és elles pár fogást. Az alapanyagokat Olaszországból hozzák, és abban bíznak: Budapest legjobb olasz étterme lesz a Tommy di Napoli.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ford sem értett mindenhez , de ahhoz igen hogy hozzáértő személyeket alkalmazott .
csa-csa
@ila51: így igaz!
elég ha pénzed van! na meg abszolut megbízható embereid. Már ha van ilyen!
na ez a legnehezebb része a biznisznek!
vukkocska
A hírnév önmagában nem elég a sikerhez. Azonban a szakácsok már garancia lehet arra, hogy igazi, finom ízeket találhatunk. Szegény Bajor Imre is azt hitte, a Kicsi huszár önmagában biztosíték a forgalomhoz. Aki megy írjon, érdemes volt-e. Ha én megyek, én is tájékoztatlak benneteket. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.