Kásás Tamás éttermének, a Tommy di Napolinak a megnyitóján jártunk, ahol beszélgettünk is a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval. Azt mondta: nincs nagyon otthon a konyhában, de ügyetlennek sem mondaná magát. Az éttermébe viszont profi séfeket hoztak Nápolyból, azt mondja: időnként bekukkant majd a konyhába és elles pár fogást. Az alapanyagokat Olaszországból hozzák, és abban bíznak: Budapest legjobb olasz étterme lesz a Tommy di Napoli.
Forrás:
gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
elég ha pénzed van! na meg abszolut megbízható embereid. Már ha van ilyen!
na ez a legnehezebb része a biznisznek!