Budapest — Visszautasítja az onkológiai kórházi kezelést Bajor Imre (57)! Az agydaganattal küzdő színésznek vérre és infúziókra lenne szüksége ahhoz, hogy megerősödjön, és elkerülje a kiszáradást, de egyelőre nem bírták rávenni arra a szerettei, hogy bemenjen a klinikára. Bajornak azonban kritikusra fordult az állapota.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ne is tegye, onnan csak lábbal előre jön ki, elég hamar. Ma már én is így döntenék a hozzátartozóm ügyében.
csa-csa
@nezelodo: van benne valami, de ha rajtam múlik én inkább kórházban, mint otthon legyek bárki terhére is!
leszúrt rittberger
Mindig vannak, akik okosabbnak hiszik magukat az orovosknál... Akik nyilván rosszat akarnak az embernek, meg tudatlanok és hülyék, nem úgy mint az okos páciens, aki a Nők Lapjából meg az szomszéd Juci néni elmondásából képezte doktorrá magát.
Gemüs52
Nehéz eldönteni,hogy mit csináljon az ember. Most csak azt tudjuk mondani,hogy mit csinálnánk , ha mi lennénk abban a helyzetben . De ha tényleg elér a rossz ! Akkor is azt tennéd ? Megéri?! Mindkét megoldásnak van előny és hátránya !
nezelodo
Gemüs52

Nekem a háziorvosom tanácsolta, ne vigyem a végstádiumban lévő rákos páromat kórházba. Nem akartam meghallani a tanácsát, pedig neki lett igaza. Nem kellett volna olyan méltatlan módon a kórház lélektelenségével egy további balesettel súlyosbítani az állapotát, és siettetni a halálát. Egyetlen sovány vigasz az lett, hogy nem kellett a személyzet követelőzését, pökhendi utasításait hallgatnom, mert találkozni is alig sikerült a felelősökkel a felügyelet hiánya miatt bekövetkezett baleset után. És ha ez lett volna az egyetlen eset, amiről tudok, még bele is törődök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.