Bangó Margit szerint az a jó virsli, ami nem műanyagos, hanem bőrös és szinte roppan. - Inkább adjunk ki egy kicsivel több pénzt, hogy jót együnk -fogalmazott a 2008-as sztár-szakács.

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Master
Az 1000 forintos virslit szerintem nem sokan engedhetik meg maguknak. Sajnos nem könnyű úgy választani, ha kötve van az ember keze (anyagi téren).
Robot
Szar dolog a csóróság, de nem rosszabb, mint az ilyen sunyi szexualitással kattintósra hegyezett hírcímek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.