A jelenleg Mallorcán nyaraló színész éppen akkor jelentkezett be feleségével a kinti szállodába, amikor Bajor Imre a múlt szerdán kora délelőtt elhunyt a veszprémi kórházban – írja a Blikk.

Szerintük Gálvölgyi János nem is tud Bajor Imre haláláról. A színész lánya elmondta, hogy sem telefon, sem laptop nincs náluk, hogy teljesen kikapcsolódhassanak. "Apu nagyon szerette Imrét, így eldöntöttük, hogy nem rontjuk el a nyaralását, ezért neki Imre két héttel tovább él, bár emlékeiben biztosan örökre vele lesz" – fogalmazott Eszter.

Bajor és Gálvölgyi barátsága legendás. Éveken át egymás mellett ültek a Heti hetesben is, ehhez mindketten ragaszkodtak, de a stúdión és a színpadon kívül is sok időt töltöttek együtt – olvasható a lap cikkében.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@Horizont: Ne etesd a trollt, szokta volt mondani Rézüst kolléga. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
FIJJUG!!! nyugi, ez egy Blikk hír és azóta már Gálvölgyi is tudja!
hattorihanna
@vitamin51: Nem is figyeltem hol nyaral Gálvölgyi,azt hittem itthon van,ezért is írtam hogy napilap.Egyébként egyetértek Vukkocskával,a temetésre azért érjen oda,az a lényeg. Nem lesz ez könnyű így se-úgy se,egy barátot elveszíteni soha sem az.
Nil
@human: Egy konfliktust nem lehet elkerülni-megoldani kell - vagy elengedni.
Magadnak akartál jót valójában nem az anyukádnak - vele rosszat tettél - nem kicsit nagyon. De erre majd egyszer rájössz te magad is- amikor valaki veled is megteszi ugyanezt és megtapasztalod a másik oldalt
human
@Nil: Szerintem pedig te is vártál volna vele, ha a helyemben vagy. Volt akkor elég bajunk amúgy is. Nem akartam tetézni.
Nil
Apámnak ugyanaz a betegsége volt mint a barátjának aki meghalt és anyám nem merte vele közölni. Ennek köszönhetően a temetés után sikerült megkérdeznie az özvegyet aki eléggé ki van hogy jól van-e a barátja. Szerinted hogy érezte magát mikor megtudta mi történt?
Miért gondoljátok hogy más ember helyett kell döntenetek, információt viszatartani-ami nem egy semmiség.
A halál az egyetlen biztos pont az életünkben és nem az aminek a papok beállítják.
A legjobb dolog ami az emberrel történik.
Csak az élőknek vacak- az a fránya birtoklásvágy nagyon nehezen engedi el a másikat - senki sem a halottat siratja hanem saját magát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.