A Bors azt írja, nem véletlenül ragyog mostanában Keresztes Ildikó, ugyanis az ország egyik legbefolyásosabb embere kényezteti Keresztest.

Az illető a pletykák szerint egy annyira befolyásos ember, hogy még a nevét sem merik kiejteni Ildikóval összefüggésben.

Sokan azt mondják, a kirobbanó forma és az énekesnő kivirulása a rég áhított lelki békéjének köszönhető, és éppen ez az, amit barátai, rajongói kívántak neki, amikor nemrégiben nagy traumán esett át. 2012-ben, huszonöt együtt töltött év – ebből öt év házasság – után vált el Kicska László zenésztől.

A lap úgy értesült, hogy a titokzatos, nagy szerelem közel egy éve tart, nem véletlen hát, hogy Ildikó ezalatt az idő alatt vált szomorú, túlérzékeny, sokszor sírdogáló asszonyból láthatóan boldog, kiegyensúlyozott hölggyé.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Az "igaz szerelem",már csak ilyen...Mert hát hogy is lehetne boldog pl. egy csóró gyári munkással kedves Ildikónk...Ja,és hogy jól néz ki.Meglepő is lenne ha carul nézne ki,mivel gyereke nincs,és egész eddigi életében magán kívűl nem sok mindennel törődött.Bármelyik nőt megszépít az anyagi biztonság,egy jó fodrász és kozmetikus pedig csodákra képes.Mondjuk szerintem nem tartozik a szép nő kategóriába,gondolom ebből kifolyólag hogy a milliárdos lovag elég öregecske lehet...vagy tényleg fideszes politikus..
:-D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@nemkati: És mi lenne az a csodás erény? Csak nem vagy tisztességes? Ma ez nem divat!
mate03
@darwin: Én gazdagról beszéltem! Nem keresztes Ildikóról!
Cicamama55
@silber13: Az énekelni tudását soha nem vitattam, de nem éreztem benne semmi eredetit. Szerintem ő alapjáraton egy komoly, precíz nő, aki ebben a korban már nem tud "új önmaga" lenni, s végül is minek, hisz őt így ismerték meg az emberek...Ő ilyen, s van aki így kedveli, én nem tartozok a rajongói közé.
sentinel216
Ebből a fajtából már van egy Medveczky Ilona nevű dédmama művésznőnk. Keresztes egyenlőre még csak nagymama korú. Bár unokája egyiknek sincs és nem is lesz.
volvós
Na az ilyen csajnak szólna le a lóhátról Rózsa Sándor, a betyár
hogy " Híííííí be csúúúúf ! " Elhagyott lövészárok a
Demcsák Zsuzsival kezet foghatna ...Változás kori pánik !!!
volvós
@Senara: tegnap 11:13
Ennyi pénzért már kaphatott volna egy fiatal SZÈP nöt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.