Vajna Tímea a Storynak adott interjújában elmondta, annak ellenére képtelen volt feldolgozni a vele történteket, hogy Damu Roland már a büntetését töltötte. Most azonban Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát. Többet nem akar a múlttal foglalkozni. Érdekesség, hogy Damu Rolandot a jó magaviselete miatt már idén kiengedhetik az ünnepekre, azonban a nő már ettől sem tart.

Forrás: showbiz.hu
Feltöltő: villanás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
"Most azonban Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát. " Ez persze elengedhetetlen egy nő közérzetéhez, de hogy egy szó sem esik arról, hogy szereti is a papit:) és mennyire boldog..:) Gondolom az igazi boldogság majd a hagyaték eltapsolása melletti qrásokkal jön meg..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Desischado: ma, 19:30
Örömmel hallgattam, köszönöm szépen! :-))
Katalina62
@Horizont: Idáig minden netes hírportál azt zengte, hogy verésért, és nemi erőszakért, vagy nemi erőszak kísérletéért ül! A verésért megérdemli a büntetést, de Akármiilyen ember is Damu Roland, azért az ő nyakába se varrjanak olyat amit nem biztos sőt erősen kétséges, hogy elkövetett!
Katalina62
@Horizont: Veled nincs semmi gond, de állítom, hogy ez a híradásokban így jelent, jelenik meg! Amúgy meg, ha igaz mit mond a fáma, hát Vajnáné sem volt egy hamvába holt lélek.
nezelodo
Az agykurkászok szerint a párválasztás az esetek többségében a hozzánk hasonlók egymásra találásával végződik. Ha meg "kiteljesedik a kapcsolat", akkor esetleg verekszenek, az erősebb győz. Ennek a kulturált formája a mai világban a bővizű bankszámla folyó elapasztása lehet, meg a luxuslakásból kirakás, stb. Várjuk ki a végét.
varrólány
Tudta hogy milyen habitusú férfi hiszen kapcsolatban volt vele, nem is értem hogy lehet ilyen agresszivitásra hajlamos emberrel együtt lenni.
Kiszámíthatatlan, de van aki ezt szereti .vagy elviseli! ?
Csak az egész" végjáték" olyan megrendezettnek tűnik. Utána könnyezve beszélni bíróságon" jaj mit tett velem" !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.