Öveket bekapcsolni, mert ez durva lesz: csőd, összeomlás, brutális áremelkedés, és még jó pár meredek gazdasági jóslat a jövő évre. Előlegbe annyit mondunk: 2015 nagyon kemény év lesz! És amit az idei évre írtak, annak nagy része bejött!

Forrás: delina.hu
Feltöltő: Delina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Abban biztosak lehetünk,hogy nagyon rossz év vár ránk!
Túlzottan sok embert kell a dolgozó társadalom adójából eltartani,sok a kormányban is a felesleges ember,meg az új irodaházakban dolgozók,és felesleges kancellárok eltartása is sokba kerül. De Viktor csak így nyugodt,mert akinek Ő sok pénzt fizet az úgy táncol,ahogy Ő fütyül. Nincs saját véleményük,csak bohócnak tartják Őket.
papa.49
Remélem ez is csak a fantázia kategóriában marad, ha Kína, Japán Nagy Britannia megérzi a gazdasági csődöt, mink szépen csendesen éhen halunk, mert az ország a hitvány vezetése miatt nem lesz képes kezelni a gazdasági összeomlást, már pedig ha azok akiktől koldulni szokott a hazugovics benne lesznek a lekvárba nem fognak, nem tudnak segíteni...
EcsiAntal
@Desischado: ezek csak balos riogatások mert ezt szeretnék --a mult évre még rosszabbakat jósoltak --talán azért mert náluk biztosan rossz lett volna --de nem is volt rossz --szerintem !!
EcsiAntal
Akkor lenne megdöbbentő ha szoclib -kormány lenne mert ebben ők már bizonyítottak 2002-10 kozött --nekik az jelentené a sikert ha itt minden rosszul menne mert a szoclibek Ujhelyivel az élen 8000 eu-ért hazánk legnagyobb belső ellenségeik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.