Egy jó falusi disznóvágás elmés kivitelezéséről mutatunk egy videót. "Ezt figyeld! – mondja Pista, és nekiáll letisztítani a perzselt malacot. Igen, egy sarokcsiszolóval.

A magyar lelményesség nem ismer határokat, ahogy az egyik kommentelő írja, ők nagynyomású autómosóval tisztítják a megpörkölt malacot, "úgy hamar megvan, és még fehérebb is". És tényleg, a YouTube-on is látni ilyet.

Innen gratulálunk, esetleg az oldalast meg dekopír-fűrésszel lehetne kinyerni, a csülköket pedig kézi körfűrésszel.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Leleményes Pista !!!
Sok politikus arcát is igy kellene
" kifehéríteni "...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@volvós: Arra a kerámia korong is kevés lenne!
KERKA
@moiszikf: 13.35 A töpörtyűn nem szoktunk bőrkét hagyni,8 sütéskor megkeményedik) mert az kell a hurkába. Az a kellemetlen, ha meglátjuk a szőrt a disznósajtban, vagy a hurkákban.:)) Na most meghoztad az étvágyam:))
moiszikf
@KERKA: Próbáld ki egyszer, hogy rajtahagyod a töpörtyün a bőrt! Lassan, sokáig süsd a töpörtyűt és amikor leveszed a tűzről, kézzel spriccelj beje egy kis hideg vizet ( ugorj hátra!), ettől a bőr felhólyagosodik, omlós lesz. Még azon melegében sózd meg egy kicsit és mehet az arcba. (Csapatós pálesz legyen kéznél!) :-)))))
KERKA
@moiszikf: Komolyan mondom, minden vágyam egy tálka házilag kisütött töpi, lila hagymával, egy kis toka szalonna, az abáléből kivett főtt csülök, egy tányér böllérmáj( velős máj) toroskáposzta, recsegő véreshurka. Hát röviden ennyi.:))
Páleszom van:))
moiszikf
@KERKA: Csak azért "Tetszik" és nem "Jelentem", mert pont jóllaktam! :-)))
Egyébként kimeríti az "izgatás" fogalmát! :-))))
kukac50
Azért a hagyományos mosás kaparás sokkal hangulatosabb, mint a flexelés.
Mi nem változtatunk kaparjuk mossuk továbbra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.