A 2015-ös frizuradivat jócskán eltér az eddigi trendektől. Persze a régi elemek is visszaköszönnek, de sokszor más formában, a már beszivárgó új ötletek közül pedig sok idén erősödik meg igazán. Változik a farmertrend is, noha a farmer sosem megy ki a divatból. Mégis vannak fazonok, amik most fognak igazán berobbanni!

Forrás: delina.hu
Feltöltő: Delina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Édesjóistenem mit érdekel engem a 2015 -ös farmer divat, add meg nekem ma, hogy leadhassam azt a kis fölösleget, amit évek alatt fölszedtem, és újra fölvehetném az én imádott LEE és Wrangler , valamint Levis gatyóimat. Hordtam őket éveken át, olyan kopottak már, hogy ezeket nem kell téglával csiszolgatni. Rongyosak is, de imádom őket:))
Másik
Nem láttam, mert juszt se kattintottam a reklámra, így az eltakarta az oldalt, de csatlakozom KERKA-hoz. Némi fogyókúra fele költség, dupla haszon. :)
KERKA
@Másik: No és az emlékek, amik a gatyókhoz kötnek. Fanta- Buli_Koncert-Haver:))
mariaberta
Milyen nagy újdonság lehet egy farmerben? Lefele nyílik a zsebe
ila51
Tőlem lehet akármi , a Levis dzsekim , nadrágom , sapkám , és az övem nem dobom el...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.