Felfüggesztett börtönt kapott az a kaposvári banki ügyintéző, aki másfél éven keresztül idős ügyfeleinek számláját csapolta meg az Unicredit Bank egyik helyi fiókjában. H. Tímea az ítélet szerint három ügyfelének számláját csapolta meg, összesen 24,2 millió forintot helyezett át egyik családtagjának számlájára. A 42 éves, roppant csinos asszony remek taktikát dolgozott ki: az idős, internetbankkal nem rendelkező, tehetős ügyfelek nevében aktiválta az internetbank alkalmazást. Értesítési telefonszámnak sajátját adta meg, ezért az ügyfeleknek nem tűntek fel a tranzakciók. A nő 2011-ben és 2012-ben kis tételekben utalta át az összegeket édesapja bankszámlájára.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Felfüggesztett...
Aki egy csokit lop a boltban, az minimum 2 év letöltendőt...
Hogy is van ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
mondom a nejemnek:- látod ez egy ügyes nő!... -miért lenne ügyes? elvégre megbukott!..
--azok az ügyesek, akikről senki nem tud, sőt nem is sejt semmit... de mégis köztünk élnek(mint Marci Hevesen)

(mert lehetnek néhányan)
volvós
...és a vajnatimike többmilliárdos " sikkasztása "
a vén kecske segitségével az adófizetök pénzéböl
nem bün ???
papa.49
@volvós: Az ,,szopászatos,, akarom mondani bocsánatos bűn, hát nem tudtad, micsoda megerőltető a ,,fodrász, parókás,, (berakást már nem tud) fütyit megmunkálni...
Juhász István
Javasolom, ne büntessétek meg!! Semmiképpen sem !!! Ki kell nevezni a kurmányba, legalább is , mint álomtitkár helyettest, gyorsan 30 % -al megemelni a fizuját, és tanácsadóként is foglalkoztatni. Szakmailag, erkölcsileg nézve, ott lenne a helye a kurmányban.
KERKA
Van egy tanulsága a dolognak, vagyis a banki ügyintézés egyik visszaéélsre adó lehetőségét használta ki. Aktiválta az ügyfél internetbanki alkalmazását. A számláról való leemelést viszont a saját mobilja jelezte.
Ilyen egyszerű kijátszani a banki ügyintézést???,
freemanpetya
Fizesse ki az okozott kárt és akkor kapjon felfüggesztetett, ne csak úgy Isten nevében mert így nem teljesen igazságos döntés. Nem ölt meg senkit, ha a kárt megtéríti nincs ügy. Én az erőszakos bűncselekmények elkövetővel szemben alkalmazott engedékenységet nem bírom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Meghalt Bodó Andrea olimpiai bajnok tornász
Sport - 2022. September 29., 15:41
Meghalt Bodó Andrea olimpiai bajnok tornász
Meghalt Coolio
Szórakozás - 2022. September 29., 08:34
Meghalt Coolio
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban
Itthon - 2022. September 28., 21:55
Gyilkosokat fogtak a Lurdy Házban