Felfüggesztett börtönt kapott az a kaposvári banki ügyintéző, aki másfél éven keresztül idős ügyfeleinek számláját csapolta meg az Unicredit Bank egyik helyi fiókjában. H. Tímea az ítélet szerint három ügyfelének számláját csapolta meg, összesen 24,2 millió forintot helyezett át egyik családtagjának számlájára. A 42 éves, roppant csinos asszony remek taktikát dolgozott ki: az idős, internetbankkal nem rendelkező, tehetős ügyfelek nevében aktiválta az internetbank alkalmazást. Értesítési telefonszámnak sajátját adta meg, ezért az ügyfeleknek nem tűntek fel a tranzakciók. A nő 2011-ben és 2012-ben kis tételekben utalta át az összegeket édesapja bankszámlájára.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Felfüggesztett...
Aki egy csokit lop a boltban, az minimum 2 év letöltendőt...
Hogy is van ez?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Gondolhatjátok akkor mekkora a kísértés egy politikus esetében, aki milliárdos EU pénzek felett dönt. És ha még törvényt is tud alkotni a pénzek átjátszására, akkor még csak aggódnia sem kell a lebukás miatt.
Cicamama55
Azért meg kell hagyni, jó ügyvédje lehetett, hogy ennyivel megúszta.
hetöndöe
Az ügyfelek sem lehettek csóringerek,ha nem vették észre.
Levendula
Felfüggesztett...
Aki egy csokit lop a boltban, az minimum 2 év letöltendőt...
Hogy is van ez?
Dr. Felipe
Akkor még lehet belőle fideSSes képviselő. Ott alapkövetelmény a sikkasztásban való jártasság.
vonotok
Na végre. bövúl a Fidesz rablóbanda, így kell ezt csinálni. Munka semmi, lopni, csalni, a végén jót röhögni a becsapottakon. Hiszen ük úgy is csak a " por népe".
Dr plágium
@hetöndöe: Az nem mentség. Egyébként kis tételeket nem biztos, hogy észrevesz egy idős ember akinek már nem túl jó a memóriája.
nemjoezigy
Felolvastam a nejemnek a cikket, az első mondata az volt, hogy biztos fideszes.
dr lópicigáspár
borsonline.hu/20140210_piti_lopasokert_is_johet_a_borton?fbrkMR=desktop

"Piti lopásokért is jöhet a börtön

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy pár száz forintos értéket lopnak. Van, aki egy üveg italért, van, aki három szem krumpliért adja oda a becsületét. Lehet, hogy első hallásra megmosolyogtatók az esetek, de előzményük és következményük is komoly..."
X-ray
Túró Rudi

"A rendőrség tavaly márciusban vette őrizetbe a 25 éves N. Kingát.
A lány egy boltból próbált meg kiosonni fizetés nélkül egy Túró Rudival. Az édesszájú tolvajt hiába vette észre a boltvezető, kereket oldott, később a rendőrök azonban megtalálták, és őrizetbe vették. "
verőce21
Másfél év alatt (szinte) legálisan is kereshetett volna közel ennyit "angyalarcú Tímea", ha elmegy férfi-női fodrásznak.
36
Persze nem mentség a tettére, de az őt alkalmazó bank, legálisan uzsorázik.(Mint a többi.)
A férjét akarta visszaszerezni. Ezért a pénzből, többek között megcsináltatta a mellét és luxus autót vett. Érzelem teli egy kapcsolat lehetett, ha ezek az értékek határozták meg.
csa-csa
@nemjoezigy: az mindegy! a lopás az lopás!
csa-csa
ügyvédjével együtt felhúzni a tolvaj curvát!
kamazuka
@csa-csa: Úgy érted,hogy egy fa ágán kötéllel a nyakában lóg ügyvéd és cúrva?
Akkor az nem egy függő kapcsoltat?
papa.49
Szita elvtársnál jelentkezhet munkára, a felvételi sikerült...
wagabund
mondom a nejemnek:- látod ez egy ügyes nő!... -miért lenne ügyes? elvégre megbukott!..
--azok az ügyesek, akikről senki nem tud, sőt nem is sejt semmit... de mégis köztünk élnek(mint Marci Hevesen)

(mert lehetnek néhányan)
volvós
...és a vajnatimike többmilliárdos " sikkasztása "
a vén kecske segitségével az adófizetök pénzéböl
nem bün ???
papa.49
@volvós: Az ,,szopászatos,, akarom mondani bocsánatos bűn, hát nem tudtad, micsoda megerőltető a ,,fodrász, parókás,, (berakást már nem tud) fütyit megmunkálni...
Juhász István
Javasolom, ne büntessétek meg!! Semmiképpen sem !!! Ki kell nevezni a kurmányba, legalább is , mint álomtitkár helyettest, gyorsan 30 % -al megemelni a fizuját, és tanácsadóként is foglalkoztatni. Szakmailag, erkölcsileg nézve, ott lenne a helye a kurmányban.
KERKA
Van egy tanulsága a dolognak, vagyis a banki ügyintézés egyik visszaéélsre adó lehetőségét használta ki. Aktiválta az ügyfél internetbanki alkalmazását. A számláról való leemelést viszont a saját mobilja jelezte.
Ilyen egyszerű kijátszani a banki ügyintézést???,
freemanpetya
Fizesse ki az okozott kárt és akkor kapjon felfüggesztetett, ne csak úgy Isten nevében mert így nem teljesen igazságos döntés. Nem ölt meg senkit, ha a kárt megtéríti nincs ügy. Én az erőszakos bűncselekmények elkövetővel szemben alkalmazott engedékenységet nem bírom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.